Συνελήφθη για ξυλοδαρμό ο Ντάλεμπερτ

Κώστας Κουκούσης
Συνελήφθη για ξυλοδαρμό ο Ντάλεμπερτ

bet365

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ Σάμουελ Ντάλεμπερτ ξυλοκόπησε υπό την επήρεια αλκοόλ την κοπέλα του και έναν ξάδερφο της και έτσι πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος της Μπόκα Ρατόν στη Φλόριντα.

Ο 35χρονος παλιός σέντερ των Σίξερς, των Κινγκς, των Ρόκετς, των Μπακς, των Μάβερικς και των Νικς συνελήφθη μετά από καταγγελία της κοπέλας του την οποία χτύπησε όταν έμαθε πως σκοπεύει να φύγει για το Ορλάντο παίρνοντας μαζί της τα δύο παιδιά τους που είναι οκτώ και ενός έτους.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι τους η ίδια και ο ξάδερφος της, που μπήκε στη μέση για να την υπερασπιστεί με αποτέλεσμα να επιτεθεί και σε αυτόν ο Ντάλεμπερτ, αρνήθηκαν αρχικά πως την είχαν καλέσει αυτοί προκειμένου να μην προκαλέσουν εκ νέου την οργή του αλλά μετά από λίγο ομολόγησαν τι είχε συμβεί.

Η κοπέλα του Ντάλεμπερτ είχε πρησμένα χείλη και ήταν γεμάτη μώλωπες στο πρόσωπο και είπε στην αστυνομία πως ο μνηστήρας της τελευταία έπινε πολύ και δεν ήταν ο εαυτός του. Όσο για τον ξάδερφο της ο Ντάλεμπερτ τον έπιασε από το λαιμό, τον πέταξε στο πάτωμα και του έριξε μια κουτουλιά σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών. Γι' αυτό λοιπόν πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο και το επόμενο πρωί αφέθηκε ελεύθερος αλλά υπό επιτήρηση.

 

NBA Τελευταία Νέα