Μέξας: «Σύντομα θα δούμε που χρειαζόμαστε βελτίωση»

Μέξας: «Σύντομα θα δούμε που χρειαζόμαστε βελτίωση»

Gazzetta team
Μέξας: «Σύντομα θα δούμε που χρειαζόμαστε βελτίωση»

bet365

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Κώστας Μέξας, μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα πρώτα φιλικά της ομάδας του και τόνισε πως στα επόμενα θα ξέρει τι θα πρέπει να βελτιώσει.

Η ομάδα της Πάτρας έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής τον Ολυμπιακό, τον Άρη και την τουρκική Γκαζιαντέπ με τον τεχνικό της να κρατάει από αυτές τις αναμετρήσεις την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του: «Μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε μια μικρή βελτίωση σε κάποια αγωνιστικά στοιχεία, όμως θεωρώ ότι μπροστά μας έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Τα λάθη είναι περισσότερα από τα θετικά στοιχεία μέσα στο γήπεδο και καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις για να τα διορθώσουμε. Σίγουρα είναι σημαντική η διάθεση και η προσπάθεια που έδειξαν τα παιδιά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που είχαμε και πιστεύω ότι αυτό είναι και το πιο αισιόδοξο κομμάτι από τα τρία φιλικά που δώσαμε με Ολυμπιακό, Άρη και Γκαζιαντέπ».

Όσο για τα φιλικά που ακολουθούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ο Κώστας Μέξας ανέφερε πως εκεί θα δει σε ποια σημεία θα πρέπει να βελτιωθεί ο Απόλλων: «Τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε λεπτό προς λεπτό και τα τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε όλα εκείνα τα κομμάτια τα οποία είναι καθοριστικά για τη συνέχεια και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας και θα δούμε και στην πράξη πολύ σύντομα τι κάνουμε καλά και τι όχι για να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα