Κόπονεν: «Η Μπαρτσελόνα κάνει νέα αρχή» (vid)

Κόπονεν: «Η Μπαρτσελόνα κάνει νέα αρχή» (vid)

Gazzetta team
Κόπονεν: «Η Μπαρτσελόνα κάνει νέα αρχή» (vid)

bet365

Ο Πέτερι Κόπονεν μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχοντας καινούργιο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες θα είναι μια αρκετά διαφορετική ομάδα.

Αρχικά ο Φινλανδός γκαρντ αναφέρθηκε στις σκέψεις που έκανε όταν ενημερώθηκε για την πρόταση των Καταλανών: «Κάθε φορά που μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για εσένα νιώθεις μεγάλη τιμή. Μόλις άκουσα γι' αυτό το ενδεχόμενο θέλησα να δω αν είναι εφικτό να έρθω εδώ. Αυτή τη σεζόν κάνουμε μια νέα αρχή, με καινούργιους παίκτες και διαφορετικό προπονητή. Υπάρχουν κάποια νέα πράγματα για όλους, γεγονός που κάνει πιο εύκολη τη δική μας προσαρμογή. Όλα είναι καινούργια για όλους».

Στη συνέχεια δε υπογράμμισε πως σεζόν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη οπότε όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνουν θυσίες για την ομάδα: «Νομίζω πως κάθε ομάδα έχει ταλέντο και καλούς παίκτες. Το θέμα είναι η χημεία μιας ομάδας και το πώς δουλεύουν όλοι μαζί στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό είναι το σημαντικό. Γι' αυτό είπα πως πάμε μέρα με την μέρα, βήμα - βήμα. Δουλεύουμε μαζί στο παρκέ, έτσι "χτίζεται" η χημεία της ομάδας. Έχουμε παίκτες με καλό χαρακτήρα στην ομάδα, οπότε το έργο μας θα γίνει ευκολότερο. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ισπανία, οι διαφορές είναι μικρές. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι. Όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες και να παίξουμε καλά ως ομάδα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα