Τα πιο αγαπημένα tweets του Ντιρκ Νοβίτσκι! (vid)

Τα πιο αγαπημένα tweets του Ντιρκ Νοβίτσκι! (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τα πιο αγαπημένα tweets του Ντιρκ Νοβίτσκι! (vid)

bet365

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ντιρκ Νοβίτσκι μας έχει... στείλει με τα επικά tweets του! Δείτε τα top τιτιβίσματα σ' ένα βίντεο!

Το «HoopsHype» συγκέντρωσε σε ένα δίλεπτο βίντεο τα tweets του Ντιρκ Νοβίτσκι που έχουν μαζέψει τα περισσότερα likes. Άλλα πιο σοβαρά, άλλα απλά επικά!

«Αναρωτιέμαι από τη στιγμή που έχουμε lockout επιτρέπεται να βλέπω nbatv; Ή θα μου βάλουν πρόστιμο;», είχε γράψει κατά τη διάρκεια του lockout.

«Αγαπητέ, Τόνι Ρόμο. Μην ανησυχείς για όλες τις κριτικές που δέχεσαι. Άκουγα κι εγώ τα ίδια... σκουπίδια για αρκετό καιρό. Συνέχισε να δουλεύεις και να εξελίσσεσαι», είχε γράψει στον άσο των Ντάλας Κάουμποϊς.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι πολύ κακός στο γκολφ και δεν δίστασε να τον πειράξει: «Είμαι χαρούμενος ν' ανακοινώσω πως ο Τσαρλς Μπάρλκεϊ θα παίξει στον αγώνα μπέιζμπολ που διοργανώνω. Τέλεια. Ελπίζω να τα πάει καλύτερα απ' ότι στο γκολφ».

«Στενάχωρη μέρα. Ο Τζέισον Κιντ αποσύρθηκε. Ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντς στην ιστορία και ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχα παίξει ποτέ».

«Ελπίζω ο τύπος που έκλεψε την τσάντα μου να είναι 2.13μ. έτσι ώστε να τα... σπάει στα ρούχα μου».

«Πείτε με παλιομοδίτικο, αλλά αυτές οι εμφανίσεις με τα μανίκια είναι άθλιες!».

«Όλη η ομάδα με φωνάζει... Έλεν ΝτεΤζένερις με το νέο μου λουκ!»

Μετά από ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ζάζα Πατσούλια φρόντισε ν' απαντήσει στο tweet του Γεωργιανού: «Σε συμπαθώ, αλλά το κεφάλι σου ζυγίζει 500 κιλά!», του απάντησε όταν έγραψε: «Ο Ντιρκ είπε ότι πονάει στον ώμο μετά από μία φάση που συγκρουστήκαμε στο χθεσινό παιχνίδι».

Το κορυφαίο πρόσφατο tweet του ήταν όταν έγραψε: «Ένας τύπος με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι ο Πίτερ Κράουτς... Είναι κοπλιμέντο αυτό;» και... εμφανίστηκε κι απάντηση του Άγγλου επιθετικού.

Ένας τύπος του έγραψε: «Πρέπει να αποσυρθείς» και η απάντηση ήρθε: «Θα το κάνω φίλε μου. (σε λίγα χρόνια!). Σ' ευχαριστώ πάντως».

 

NBA Τελευταία Νέα