Ενημέρωση για νέα φανέλα και διαρκείας

Ενημέρωση για νέα φανέλα και διαρκείας

Gazzetta team
Ενημέρωση για νέα φανέλα και διαρκείας

bet365

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ υπενθύμισε πως αύριο (13/9) θα παρουσιάσει στο ΟΑΚΑ τη νέα της φανέλα και ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως την Τετάρτη (14/9) δεν θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΚΑΕ λόγω της διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ανακοίνωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας:

«Η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε της ΑΕΚ B.C. υπενθυμίζει, ότι αύριο Τρίτη (13/09, 13:00) στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού του ΟΑΚΑ η διοίκηση θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με βασικό θέμα την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας για τη Basket League.
Ένας τυχερός φίλος της ΑΕΚ, ο οποίος αναδείχθηκε από διαγωνισμό του ΟΠΑΠ θα έχει την ευκαιρία να φορέσει πρώτος τη φανέλα και να φωτογραφηθεί με τα αστέρια της «Βασίλισσας».

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει και εκπρόσωπος της nrg, επίσημου χορηγού της ΑΕΚ B.C.

Tέλος, εκπρόσωποι της ΑΕΚ B.C. θα δώσoυν λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα καμπάνια για τα εισιτήρια Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

*Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΚ για 30 λεπτά».

Και αυτή για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Η διοίκηση της AEK B.C ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας ότι:

Την Τετάρτη (14/09) ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια Διαρκείας από τα Γραφεία της AEK B.C. στο ΟΑΚΑ λόγω της φιλικής αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. H διάθεση των Διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά από την Πέμπτη 15/09 και ώρα 11:00. Δεν θα πωλούνται στα Γραφεία (και) εισιτήρια της αναμέτρησης με ΤΣΣΚΑ.

Εισιτήρια θα πωλούνται τρεις (3) ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ Parking P1 & Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα