Όταν ο Σακίλ Ο'Νιλ συνάντησε τον βιολογικό του πατέρα (pic&vid)

Κώστας Κουκούσης
Όταν ο Σακίλ Ο'Νιλ συνάντησε τον βιολογικό του πατέρα (pic&vid)

bet365

Με αφορμή την ένταξη του στο Hall of Fame ο Σακίλ Ο'Νιλ μίλησε για τη συνάντηση που είχε τον περασμένο Μάρτιο με τον βιολογικό του πατέρα ο οποίος είχε να τον δει πάνω από 40 χρόνια.

Ο Τζο Τόνεϊ είναι πλέον 70 ετών και είχε να δει τον γιο του από τότε που ήταν ακόμα μωρό. Είχε μπει στη φυλακή για πλαστογράφηση επιταγών, ήταν χρήστης ναρκωτικών και είχε εγκαταλείψει τον Ο'Νιλ και τη μητέρα του παραχωρώντας πλήρως τα γονικά του δικαιώματα στον άνθρωπο που ο Σακίλ θεωρούσε τον πραγματικό του πατέρα και δεν ήταν άλλος από τον πατριό του Φίλιπ Χάρισον ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2013.

Μέχρι πρότινος ο Ο'Νιλ δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τον βιολογικό του πατέρα, αν και αυτός από πολύ παλιά είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει αρκετές φορές, δηλώντας πως δεν πρόκειται ποτέ να τον δει, να του μιλήσει ή να τον αποκαλέσει πατέρα. Μάλιστα το 1994 στον δεύτερο δίσκο του «Shaq Fu: Da Return» είχε θίξει το όλο θέμα στο τραγούδι «Biological Didn't Bother» στο οποίο αναφερόταν στα παιδικά του χρόνια στο Νιου Τζέρσεϊ και τόνιζε πως ο Χάρισον ήταν ο πατέρας του.

Στα 44 του όμως αποφάσισε να αναζητήσει τον Τόνεϊ με τον οποίο είχε συναντηθεί τον περασμένο Μάρτιο σε ένα εστιατόριο που πήγαινε όποτε βρισκόταν στο Νιου Τζέρσεϊ. Μάλιστα κάθε φορά εμφανιζόταν όλο και κάποιος γνωστός ενημέρωνε τον πατέρα του, που έμενε εκεί κοντά, πως είχε έρθει όμως αυτός όπως παραδέχτηκε δεν τολμούσε να εμφανιστεί γιατί νόμιζε πως τον μισούσε και δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει.

Όταν ο Σακίλ τον έψαξε από μόνος του διαπίστωσε πως πλέον έμενε ακριβώς πάνω από το εστιατόριο. Μάλιστα όταν ενημερώθηκε πως ο Τόνεϊ είχε βρεθεί βρισκόταν στον αέρα και έδωσε εντολή στον πιλότο του προσωπικού του τζετ να γυρίσει πίσω για να τον συναντήσει. «Δεν σε μισώ, δεν θα μπω στη διαδικασία να σε κρίνω. Έχω έξι παιδιά και ξέρω πως είναι δύσκολο να είσαι πατέρας», του είπε όταν συναντήθηκαν και κάλεσε με βίντεοκληση τη μητέρα του για να δει πως είναι μαζί.

 

NBA Τελευταία Νέα