Ξέφυγαν από τις προπονήσεις τα Τρίκαλα (pics)

Gazzetta team
Ξέφυγαν από τις προπονήσεις τα Τρίκαλα (pics)

bet365

Tα Τρίκαλα βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το πρόγραμμα των προπονήσεων και έκαναν διαδρομές με «γουρούνες» και τοξοβολία!

Η ομάδα των Τρικάλων βρίσκεται επισκέφτηκε την Ελάτη και το Περτούλι και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης:

«Την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο απο τις εντατικές προπονήσεις είχαν οι παίκτες και το σταφ των Τρικάλων BC Aries. Έτσι μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου η ομάδα βρέθηκε στην Ελάτη όπου διανυκτέρευσε στο Ξενοδοχείο «Κόζιακας» και απόλαυσε την φιλοξενία και τα εδέσματα της οικογένειας Καλαμαρά.

Το πρωί της Κυριακής στα Περτουλιώτικα Λιβάδια οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν διαδρομές με «γουρούνες» στο βουνό και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην τοξοβολία στις εγκαταστάσεις των Extreme Sports Κερκέτιο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης που επιθεωρούσε τις ζημιές από την κακοκαιρία στην περιοχή και είχε την ευκαιρία να τα πει για λίγο με τον Γιάννη Καστρίτη και τους ανθρώπους της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα