Τελέτοβιτς: «Ζητώ συγνώμη αλλά ο Μούσα με προσέβαλε»

Τελέτοβιτς: «Ζητώ συγνώμη αλλά ο Μούσα με προσέβαλε»

Gazzetta team
Τελέτοβιτς: «Ζητώ συγνώμη αλλά ο Μούσα με προσέβαλε»

bet365

Ο Μίρζα Τελέτοβιτς πήρε θέση για το επεισόδιο που είχε με τον Ντζάναν Μούσα ζητώντας συγγνώμη δημόσια για την συμπεριφορά του αλλά δεν παρέλειψε να πει και μερικά πράγματα έξω από τα δόντια.

Εφόσον ο προπονητής της Βοσνίας, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, τον επέπληξε για την επίθεση του στον 17χρονο συμπαίκτη του ο Τελέτοβιτς ως αρχηγός της εθνικής ομάδας απολογήθηκε για αυτή την ενέργεια του και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Θέλω να μιλήσω για το επεισόδιο που είχα με τον Μούσα. Θέλω να πω την αλήθεια, γιατί έχουν ειπωθεί ορισμένα πράγματα τα οποία είναι ισχύουν. Σε όλη μου την ζωή φερόμουν και συνεχίζω να φέρομαι με σεβασμό στη φανέλα της εθνικής Βοσνίας και την αντιμετωπίζω σαν να είναι η κορυφαία ομάδα του κόσμου. Είναι τιμή για μένα να φοράω αυτή την φανέλα, αγωνιζόμενος για αυτή την ομάδα εδώ και 13 χρόνια. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω προκαλέσει, ούτε και έχω δημιουργήσει πρόβλημα», ανέφερε αρχικά μετά την αναμέτρηση με τη Ρωσία για την προκριματική φάση του Eurobasket του 2017.

Από εκεί και πέρα όμως παρότι παραδέχτηκε πως δεν θα έπρεπε να έχει αντιδράσει με αυτό τον τρόπο τόνισε πως ο Μούσα ως ο μικρότερος στην ομάδα θα έπρεπε να σέβεται τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπαίκτες του και να μιλάει καλύτερα: «Θα πρέπει τα νέα παιδιά που έρχονται στην εθνική να σέβονται την ιεραρχία και να έχουν μεγάλο σεβασμό απέναντι στους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπαίκτες τους. Πρέπει να έχουν σωστή νοοτροπία και να αλλάξουν τον τρόπο που συμπεριφέρονται μέσα σε μία ομάδα. Πλησίασα τον Μούσα στο τέλος και του είπα να ηρεμήσει, γιατί ακόμη είχαμε περίπου 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και υπήρχε χρόνος για να διεκδικήσουμε την νίκη. Εκείνος όμως, σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο, που τα νεύρα είναι τεντωμένα, με προσέβαλε με τα λεγόμενα του και αντέδρασε άσχημα απέναντι μου. Είναι ο νεότερος παίκτης της ομάδας και εκείνος προσέβαλε τον αρχηγό. Όμως, ό,τι και αν είπε, ομολογώ και παραδέχομαι πως ήταν λάθος μου που τον έσπρωξα. Ζητώ συγνώμη για την αντίδραση μου. Είμαι ένοχος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Πρέπει όμως ορισμένοι να αλλάξουν συμπεριφορά και νοοτροπία. Πρέπει σαν ομάδα να παρουσιαζόμαστε περισσότερο οργανωμένοι από εδώ και πέρα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

 

Τελευταία Νέα