Ρέινσντορφ: «Δεν μας έκανε πια ο Νοά»

Ρέινσντορφ: «Δεν μας έκανε πια ο Νοά»

Ο ιδιοκτήτης των Σικάγο Μπουλς,Τζέρι Ρέινσντορφ, αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν έκανε πρόταση ανανέωσης στον Γιοακίμ Νοά γιατί πίστευε πως δεν μπορούσε πλέον να την βοηθήσει.

Ρέινσντορφ: «Δεν μας έκανε πια ο Νοά»

Μπορεί την Παρασκευή (9/9) να είχε να ασχοληθεί με τον λόγο που θα έβγαζε κατά την ένταξη του στο Hall of Fame αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Τζέρι Ρέινσντορφ δεν σκέφτεται τη νέα σεζόν του ΝΒΑ που ξεκινάει τον επόμενο μήνα.

Ο ιδιοκτήτης των Μπουλς λοιπόν σχολίασε την απόφαση της ομάδας του να μην προτείνει νέο συμβόλαιο στον Γιοακίμ Νοά, που έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στους Νιου Γιορκ Νικς, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε επειδή πλέον το Σικάγο θεωρούσε ότι ο Γάλλος σέντερ δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο.

«Πιστεύουμε πως ο Γιοακίμ δεν είναι παίκτης πρώτης γραμμής πλέον. Χαίρομαι που βρήκε ένα καλό συμβόλαιο. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις για τη νέα σεζόν αλλά πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Μην ξεχνάτε πως πέρυσι όσο κακοί και αν ήμασταν κερδίσαμε τρεις φορές του Καβαλίερς και τέσσερις τους Ράπτορς», ανέφερε ο Ρέινσντορφ. 

Best of internet