«Περιμένουμε τον κόσμο στο Nick Galis Hall» (vid)

ΑΡΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 11/9 19:00

«Περιμένουμε τον κόσμο στο Nick Galis Hall» (vid)

Οι Έρικ Μπάκνερ και Θοδωρής Ζάρας μίλησαν για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11/9, 19:00, ΕΤ3) και τόνισαν πως θα δώσουν ό,τι έχουν για τους φιλάθλους τους.  

«Περιμένουμε τον κόσμο στο Nick Galis Hall» (vid)

Ο Έρικ Μπάκνερ ανέφερε στο κανάλι του Άρη: «Έχουμε μεγάλο παιχνίδι αύριο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Κέρδισε το πρωτάθλημα Ευρώπης την προηγούμενη χρονιά, οπότε θα είναι ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό τεστ για εμάς νωρίς στην προετοιμασία μας. Είμαι σίγουρος πως θα βγούμε στο παρκέ και θα παίξουμε δυνατά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι το εξής: Στηρίξτε μας όσο το δυνατόν περισσότερο και εμείς θα σας δώσουμε ότι έχουμε».

O Θοδωρής Ζάρας από την πλευρά του: «Είναι το δεύτερο φιλικό στην έδρα μας. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που παίξαμε με την Πάτρα. Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το τι έχουμε δουλέψει τόσο καιρό στο γήπεδο. Είναι μεγάλο τεστ για εμάς και θεωρώ πως θα μας προετοιμάσει για τα μεγάλα παιχνίδια που θα έρθουν μέσα στην χρονιά.

Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα κατακλυστεί από τους φιλάθλους μας. Τους περιμένουμε στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμπαράσταση. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία...».

 

Δηλώσεις Buckner - Ζάρα για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ

Best of internet