Πεδουλάκης: «Διαμαντίδης, ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει βγάλει ο ΠΑΟ»

Πεδουλάκης: «Διαμαντίδης, ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει βγάλει ο ΠΑΟ»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, χαρακτηρίζοντας τον τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει βγάλει ποτέ ο Παναθηναϊκός.

Πεδουλάκης: «Διαμαντίδης, ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει βγάλει ο ΠΑΟ»

Η εν γένει συμπεριφορά του και η προσήλωση στην ομάδα του Παναθηναϊκού καθιστούν τον Δημήτρη Διαμαντίδη τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει βγάλει ο σύλλογος, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods τόνισε στην σελίδα της ΚΑΕ:

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για ολόκληρο το σύλλογο, όχι μόνο για το τμήμα μπάσκετ. Και τούτο γιατί θα αποχαιρετίσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει βγάλει αυτός ο σύλλογος. Και λέω πως είναι ο μεγαλύτερος όχι μόνο για τα αθλητικά του κατορθώματα, αλλά για την εν γένει συμπεριφορά του και για την προσήλωσή του στην ομάδα. Ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει και να πάρει περισσότερα χρήματα, εκείνος προτίμησε να μείνει πιστός στην ομάδα και σε δύσκολες στιγμές. Νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουμε έναν σπουδαίο αθλητή και έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που βοήθησε το ελληνικό μπάσκετ και τον σύλλογό μας. Ελπίζουμε πως όταν ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα του θα είναι μέσα στο σύλλογο από κάποιο πόστο το οποίο εκείνος θα επιλέξει. Επιβάλλεται να γίνει αυτό»!

Σε ερώτηση αν ξεχωρίζει κάποια ιδιαίτερη στιγμή είπε:

«Είναι πολλές οι στιγμές και χιουμοριστικές και καλές και δύσκολες, αλλά επειδή ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δημοσιοποιεί προσωπικές στιγμές, δεν μπορώ να σας τις μεταφέρω»

Για τους υψηλούς προσκεκλημένους στο ΟΑΚΑ:

«Για το τουρνουά θα έρθουν στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τον αθλητή και άνθρωπο Διαμαντίδη τρεις σπουδαίες ομάδες. Αν δούμε στην ιστορία του συλλόγου του Παναθηναϊκού σπάνια τιμώνται σπουδαίοι αθλητές του. Σίγουρα είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ΚΑΕ. Σε όλα τα σπορ σπάνια αν δείτε τελειώνουν την καριέρα τους με όμορφο τρόπο μεγάλοι αθλητές, συνήθως το διορθώνουμε μετά. Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο σπουδαία την ενέργεια της ΚΑΕ, η οποία αρχίζει να δημιουργεί μια παράδοση με τον “Φράγκι” παλαιότερα και τον Δημήτρη φέτος, κάτι που δείχνει και το μεγαλείο της».

Για την νέα σεζόν και την προετοιμασία της ομάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε:

«Είναι προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδια. Εμείς σαν προπονητές θα δούμε κάποια πράγματα, αλλά τα «φώτα» θα πέσουν στον Δημήτρη. Κανείς δεν μπορεί να επισκιάσει το γεγονός αυτό. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να τιμήσει τον Δημήτρη, να τον χειροκροτήσει και να τον θυμάται πολύ όμορφα».

Diamonds Are Forever - Δηλώσεις Α. Πεδουλάκη

Best of internet