«Τα πάντα για να πάρουμε τον καλύτερο Έλληνα»

«Τα πάντα για να πάρουμε τον καλύτερο Έλληνα»

Η συζήτηση για τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας έχει φουντώσει και οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη, έδωσαν νέα τροφή στην προπονητολογία. 

«Τα πάντα για να πάρουμε τον καλύτερο Έλληνα»

Ο Τάκης Τσαγκρώνης, Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, ρωτήθηκε για το θέμα του προπονητή της Εθνική ομάδας πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ και η απάντηση του έφερε και πάλι ερωτηματικά.

«Προτεραιότητα είναι να βρίσκεται Έλληνας προπονητής στην Εθνική. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι ο καλύτερος».

Το θέμα είχε ανοίξει λίγο καιρό πριν, όταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε συνέντευξή του στον Arena FM, είχε προαναγγείλει ότι ένας από τους απ' αυτούς που είναι στα υπ' όψιν, έχει ξαναεργαστεί στην Εθνική.

Ενώ δυνατά έπαιζε το όνομα του Καλζλάουσκας, με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμμάτεα φαίνεται ότι ο νέος προπονητής θα είναι Έλληνας.

Για ποιον χτυπάει καμπάνα;

Θα είναι ο Γιαννάκης;Ή θα είναι ο Πρίφτης, ο οποίος έχει κερδίσει πολλούς τα τελευταία χρόνια με τη δουλειά του και γνωρίζει άριστα το περιβάλλον της Εθνικής, έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια assistant-coach του εκάστοτε ομοσπονδιακού τεχνικού (Κατσικάρης, Ζούρος).

Με δεδομένο το γεγονός πως η Εθνική ομάδα θα έχει υποχρεώσεις και μέσα στην σεζόν έχοντας τους αγώνες προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο του 2019, λογικά ο προπονητής πρέπει να είναι full-time, δηλαδή να μην δουλεύει σε σύλλογο.

Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές λιγοστεύουν και μένει να δούμε αν θα βρεθεί κάποια λύση.

Φαίνεται ότι η συζήτηση για τον νέο προπονητή της Εθνικής θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον, χωρίς, αυτή την στιγμή, να αποκλείεται κανένα όνομα.

Best of internet