Και... επίσημα στο Hall of Fame η τάξη του 2016! (pics&vids)

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Και... επίσημα στο Hall of Fame η τάξη του 2016! (pics&vids)

bet365

Άιβερον, Σακίλ και Γιάο Μινγκ έκλεψαν την παράσταση, με την τάξη του 2016 να εντάσσεται και επίσημα στο Hall of Fame του NBA.

Ακόμα μία τάξη, αυτή του 2016, ανήκει οριστικά στο Hall of Fame του NBA. Η λάμψη δεν λείπει, αφού η παρουσία των Σακίλ Ο'Νίλ, Άλεν Άιβερσον και Γιάο Μινγκ φρόντισαν να παρέχουν την απαραίτητη... χρυσόσκονη. Η τελετή όπως πάντα φαντασμαγορική, με τους τρεις συγκεκριμένους να κλέβουν την παράσταση από τους 10 συνολικά που βραβεύτηκαν. Μαζί τους, και οι Σέριλ Σουπς, Τζέρι Ρέινσντορφ, Τομ Ίζο, Ντάρελ Γκάρετσον, Ζέλμο Μπίτι, Τζον ΜακΛέντον και Κάμπερλαντ Πόουζι.

Από τους πρώτους που πήραν τον λόγο, ήταν ο Γιάο Μινγκ, που παραδέχτηκε πως ονειρευόταν χρόνια αυτή τη στιγμή, ενώ τόνισε πως ποτέ του δε θα ξεχάσει την περίοδο που πέρασε από τους Ρόκετς, καθώς εκεί είχε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Δεν έλειψαν και τα πειράγματα, με τον θρυλικό σέντερ από την Κίνα να δηλώνει πως στην θέση του έπρεπε να βρίσκεται ο Άιβερσον, που δε χρειάζεται τόση πολύ προπόνηση!

Ο «The Answer» πήρε την σκυτάλη και φρόντισε να αναφερθεί σε ανθρώπους που επηρέασαν την καριέρα του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Μάικλ Τζόρνταν, που ήταν το απόλυτο πρότυπό του, αλλά και τον κόουτς Τόμσον, που με την ευκαιρία που του έδωσε, του... έσωσε την ζωή.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να απουσιάσει από τις δηλώσεις και ο Σακίλ, ο οποίος ευχαρίστησε από την μεριά του μεταξύ άλλων και τους οπαδούς, τονίζοντας ότι αυτοί είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του αθλήματος, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την τεράστια τιμή. Παρα την συγκίνηση, ο «Big Shaq» φρόντισε να κάνει τα απαραίτητα πειράγματα, με τον Γιάο Μινγκ να είναι εκ των θυμάτων, καθώς αποκάλυψε μία... κρυφή ιστορία από όταν βρίσκονταν στα παρκέ και αφορούσε τα Αγγλικά του γίγαντα από την Κίνα!

 

NBA Τελευταία Νέα