Διαμαντίδης και σε πίνακες ζωγραφικής - Δημοπρασία για ιερό σκοπό (pics)

DIAMONDS ARE FOREVER

Διαμαντίδης και σε πίνακες ζωγραφικής - Δημοπρασία για ιερό σκοπό (pics)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει γίνει τα πάντα στην καριέρα του, ακόμη και πίνακες ζωγραφικής, οι οποίοι θα δημοπρατηθούν στις 15/9 στο Gala του «Diamonds Are Forever» (16-17/9, ΟΑΚΑ).

Διαμαντίδης και σε πίνακες ζωγραφικής - Δημοπρασία για ιερό σκοπό (pics)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Τρεις πίνακες ζωγραφικής από τον καλλιτέχνη Νίκο Καρόκη, με έμπνευση τη λαμπρή καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, θα δημοπρατηθούν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Gala «Diamonds Αre Forever» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του σπουδαίου αθλητή. Όλα τα κέρδη από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς» και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», κατ’ επιλογή και επιθυμία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Όπως δήλωσε ο δημιουργός των έργων, Νίκος Καρόκης: «Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση - πρόκληση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS για την δημιουργία  αυτών των τριών έργων , για έναν από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους αθλητές, τον κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη. Η έμπνευση ήταν εκεί! Αφού τον έχω απολαύσει ΚΑΙ τα 12 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και στην Εθνική μας ομάδα.

Τρία βασικά χαρακτηριστικά του, τρία έργα τέχνης - ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΗΘΟΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - για να "χωρέσει" η τεράστια αυτή προσωπικότητα και καριέρα. Θέλω να πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα κάνει ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους να ξαναζήσουν τις μεγάλες στιγμές του Δημήτρη Διαμαντίδη, να αισθανθούν ότι είναι στο γήπεδο, δίπλα του, να χαρούν, να δακρύσουν και να πανηγυρίσουν... ΞΑΝΑ!»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα έργα στο http://www.vergosauctions.com/ και να επικοινωνήσουν στο 210 3614897 με τον κ. Πέτρο Βέργο.

01_56.jpg

Πίνακας με τίτλο «ΗΘΟΣ» 1,85μ. Χ 1,25μ., στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές στα γήπεδα, να βοηθά πεσμένο αντίπαλο | ακρυλικό και ασήμι

02_53.jpg

Πίνακας με τίτλο «ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ», 2,06μ. Χ 1,00μ., στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην «ενορχήστρωση» της ομάδας, στο αγαπημένο του Pick 'n' Roll | ακρυλικό

03_45.jpg

Πίνακας με τίτλο «ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ», διαστάσεων 1,80μ. Χ 1,00μ., στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης «φορτωμένος» επιτυχίες να επιστρέφει στην πόλη που αγάπησε και τον ανέδειξε, την Καστοριά | ακρυλικό και χρυσός 22Κ

Best of internet