Λάσο: «Θέλαμε τον Κλαβέρ, o Αγιόν είναι κορυφαίος στην Ευρώπη!»

Λάσο: «Θέλαμε τον Κλαβέρ, o Αγιόν είναι κορυφαίος στην Ευρώπη!»

Αλέξανδρος Καραλής
Λάσο: «Θέλαμε τον Κλαβέρ, o Αγιόν είναι κορυφαίος στην Ευρώπη!»

bet365

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε σε ραδιοφωνική έκπομπη της Ισπανίας, σχολιάζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη νέα σεζόν που ανοίγεται, τους Νοσιόνι και Αγιόν αλλά και την περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πάμπλο Λάσο σε συνέντευξή του σε ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή που ήταν καλεσμένος.

Ο Ισπανός τεχνικός των Μαδριλένων αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει, τα όσα έχει πετύχει με τη Ρεάλ, ενώ σχολίασε και την περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ.

«Πάντα ένιωθα μεγάλη αγάπη για αυτή την ομάδα. Αν πριν από έξι χρόνια μου έλεγε κάποιος πως θα ακολουθούσαν τόσοι τίτλοι για μένα με την Ρεάλ, δεν θα τον πίστευα. Ωστόσο, ευτυχώς, τα έφερε έτσι η ζωή».

Για το νέο ρόστερ της ομάδας, ο Λάσο τόνισε: «Η ομάδα έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα σπουδαίο ρόστερ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη μέρα της σεζόν».

Έπειτα σχολίασε την παραμονή των Αγιόν και Νοτσιόνι στην ομάδα: «Ο Αγιόν είναι μια δύναμη για μας και για μένα είναι ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης. Ο Νοτσιόνι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και κάνει πράγματα για μας που δεν μπορείς να τα δεις στη στατιστική. Ήλπιζα από την αρχή ότι και οι δυο θα μείνουν και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουν να μας δίνουν αυτά που μπορούν.»

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Βίκτορ Κλαβέρ με τα εξής λόγια: «Ο Βίκτορ είναι σπουδαίος παίκτης και πολύ ευέλικτος. Το θέλαμε και είχαμε σκεφτεί πολύ την περίπτωσή του. Δεν καταφέραμε να τον πάρουμε, είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα τώρα και τού εύχομαι τα καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα