Οι... μύθοι του ΠΑΟΚ και η έκπληξη σε Ιτούδη! (pics)

Οι... μύθοι του ΠΑΟΚ και η έκπληξη σε Ιτούδη! (pics)

Σε μια βραδιά με έντονες μνήμες, μπασκετικοί πρωταγωνιστές από το παρελθόν του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν και τα είπαν, ενώ ο σύλλογος έκανε και... δώρο έκπληξη για τα γενέθλια του Δημήτρη Ιτούδη!

Οι... μύθοι του ΠΑΟΚ και η έκπληξη σε Ιτούδη! (pics)

Ονόματα που περασμένες δεκαετίες προκαλούσαν δέος στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ! Πρόσωπα που κατέκτησαν εντός κι εκτός συνόρων τίτλους με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Προπονητές που συνέδεσαν το όνομα τους με σπουδαίες στιγμές του συλλόγου. Ήταν όλοι τους εκεί... Στο Μακεδονία Παλλάς.

Ο «σοφός» Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο θεαματικός Κλιφ Λέβινγκστον, ο σπουδαίος Κένεθ Μπάρλοου, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Φυσικά ο εμβληματικός Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και ο Μάνθος Κατσούλης, ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Νίκος Μπουντούρης! Ανάμεσα τους, με αφορμή και το αυριανό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ένας πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, αν και πέρασε για ένα χρόνο στο ξεκίνημα της καριέρας του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Έτσι, στην δεξίωση που έγινε την παραμονή του σπουδαίου φιλικού οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» του είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη. Τούρτα με αφορμή τα γενέθλια του και δώρο μια επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομα του! Μια βραδιά που κύλησε με έντονη συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις από περασμένες δεκαετίες!

Best of internet