Σίνγκλετον: «Όσα περισσότερα τρόπαια με ΠΑΟ, ιδίως τη EuroLeague» (pics&vids)

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Σίνγκλετον: «Όσα περισσότερα τρόπαια με ΠΑΟ, ιδίως τη EuroLeague» (pics&vids)

Ο Κρις Σίνγκλετον έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν έφτασαν οι αποσκευές του. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο. 

Σίνγκλετον: «Όσα περισσότερα τρόπαια με ΠΑΟ, ιδίως τη EuroLeague» (pics&vids)

Ο Κρις Σίνγκλετον έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και πλέον όλοι οι παίκτες του «πράσινου» ρόστερ είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ. Ο Αμερικανός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 22:35, αλλά καθυστέρησε γιατί δεν ακολούθησαν την ίδια διαδρομή οι αποσκευές του και έπρεπε να ακολουθήσει τη διαδικασία δήλωσής τους. 

Ο πρωταθλητής στην κινεζική NBL ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος αφού ήρθε από την Κίνα μέσω Μόσχας.

Από αύριο σε πιο χαλαρή ένταση θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων αν και λόγω του γεγονότος ότι παίζει για μεγάλο συνεχόμενο διάστημα, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα τον βάλει σιγά σιγά στο ρυθμό της ομαδικής δουλειάς.

Το gazzetta.gr υποδέχτηκε τον Σίνγκλετον στο «Ελ. Βενιζέλος». 

Κρις Σίνγκλετον: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και ελπίζω να είναι καλή για μας. Η περσινή χρονιά ήταν καταπληκτική με την Λοκομοτίβ, το καλοκαίρι πήγε καλά στην Κίνα και τώρα έχω την ευκαιρία να δουλέψω στο παιχνίδι μου και να πετύχω κι εδώ. Θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ. Ειδικά στην Euroleague θέλω να βοηθήσω πολύ τον Παναθηναϊκό. Πρέπει πρώτα να δω την ομάδα, ακόμη είναι νωρίς στην προετοιμασία. Θέλω να κερδίσω όλα τα ματς ακόμη και τα φιλικά κι ελπίζω να πάνε όλα καλά».  

Ο Σίνγκλετον στην Αθήνα

Δηλώσεις του Σίνγκλετον

Best of internet