Σφαιρόπουλος: «Πλεονέκτημά μας ο ελληνικός κορμός»

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σφαιρόπουλος: «Πλεονέκτημά μας ο ελληνικός κορμός»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε τη νοοτροπία του Ολυμπιακού να παλεύει σε κάθε ματς και τόνισε την πολυτέλεια των Ελλήνων παικτών. 

Σφαιρόπουλος: «Πλεονέκτημά μας ο ελληνικός κορμός»

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας ξέρει καλά πως οι γηγενείς παίκτες είναι σημαντικοί σε κάθε ομάδα, πόσο μάλλον σε αυτή που πρέπει να νικά σε κάθε αγώνα που δίνει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση τόνισε πως, «Σίγουρα, ο συνδυασμός του ελληνικού πρωταθλήματος με την νέα Euroleague, απαιτεί από τις ομάδες να είναι ετοιμοπόλεμες με μεγαλύτερο ρόστερ, με τρόπους ξεκούρασης από τα ταξίδια και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια και αυτό είναι κάτι καινούργιο. Ένας βασικό μας πλεονέκτημα είναι πως έχουμε σταθερό κορμό και προσθέσαμε δυο τρεις παίκτες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Πιστεύω πως θα είμαστε γρήγορα έτοιμοι. Άλλωστε είναι σημαντικό να έχουμε και διάρκεια μέσα σε αυτή τη σεζόν». 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόσθεσε πως, Οι ατομικές διακρίσεις μένουν στην άκρη. Πιστεύουμε πολύ στην ομαδικότητα. Δείχνουμε μαχητικό πνεύμα, δεν τα παρατάμε και παλεύουμε μέχρι τέλους όπως έχουμε δείξει. Ο Ολυμπιακός πάντα παλεύει για τους στόχους του. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία, να παλέψουμε για τους στόχους μας και να πάρουμε την καλύτερη θέση σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε».

Best of internet