Σπανούλης: «Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους»

Σπανούλης: «Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σπανούλης: «Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους»
Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την κλήρωση της Basket League αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την 2η αγωνιστική.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά την κλήρωση στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του και στο πρόωρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε αρχικά ότι, «Το πιο σημαντικό είναι η ομαδική διάκριση και όχι η ατομική. Τις τελευταίες μέρες περάσαμε δύσκολα λόγω του δράματος που περνάει ο πρόεδρος μας και αυτό δείχνει ότι είμαστε οικογένεια. Ο ένας βοηθά τον άλλον και έτσι ακριβώς συμβαίνει και στους αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάζονται στον Ολυμπιακό και συντέλεσαν να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την ατμόσφαιρα στους τελικούς πέρυσι: «Πέρυσι ήταν η καλύτερη σεζόν από πλευράς συμπεριφοράς του κόσμου. Στους τελικούς σε τεράστιο ποσοστό είδαμε καλή συμπεριφορά και στα δύο γήπεδα. Μη μας ζητάνε εισιτήρια μόνο για τα ματς με τον Κόροιβο, το Λαύριο και τα Τρίκαλα. Να μας ζητάνε και με τον Παναθηναϊκό»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Αν παίζαμε αργότερα θα προσφέραμε σίγουρα καλύτερο θέαμα γιατί θα είναι πιο έτοιμες οι ομάδες. Θα βρεθούμε πολλές φορές φέτος. Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα