ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ»

Η Euroleague παρουσιάζει τον Ολυμπιακό

Το τζάμπολ της σεζόν 2015-16 πλησιάζει και η Euroleague παρουσίασε το πώς διαμορφώθηκε και πόσο άλλαξε το ρόστερ του ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.  

Η Euroleague παρουσιάζει τον Ολυμπιακό

Η Euroleague, με την έναρξη της σεζόν να είναι κοντά, επιχείρησε να... ακτινογραφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και να παρουσιάσει στον κόσμο την ομάδα του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

«Δεν άλλαξαν πολλά στη διάρκεια του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό, με μόνο τρία νέα πρόσωπα στην ομάδα», αναφέρει αρχικά το άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, κάνοντας αναφορά στους Μπιρτς, Γκριν και Μαραγκό.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην περιφερειακή γραμμή των «ερυθρολεύκων», που χαρακτηρίζεται ως «μια από τις πιο πολύπλευρη  και επιθετική της Ευρώπης», ενώ για τη γραμμή των ψηλών γίνεται αναφορά κυρίως στους Πρίντεζη και Παπανικολάου.

Το άρθρο κάνει ειδική μνεία στον Πάτρικ Γιανγκ ως τον αξιοπρόσεκτο παίκτη του «κόκκινου» ρόστερ, ενώ το συνολικό σχόλιο για την ομάδα του Πειραιά ήταν ότι αποτελεί «μια μίξη δοκιμασμένων παλιών παικτών, επιστροφών που θα είναι σημαντικές για την ομάδα και νέων προσώπων που θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα!»