Μυκονιάτης: «Στόχος του Ρεθύμνου τα playoffs»

Gazzetta team
Μυκονιάτης: «Στόχος του Ρεθύμνου τα playoffs»

bet365

Ο βοηθός του Τόνι Κωνσταντινίδη στον πάγκο του Ρεθύμνου, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των Κρητικών και τόνισε πως θέλουν να βρεθούν μέσα στις οκτώ πρώτες ομάδες της Α1.

Το Ρέθυμνο κέρδισε πολύ εύκολα το Ηράκλειο με το οποίο θα παίξει ξανά το Σάββατο (10/9) αλλά όπως είπε ο Σταύρος Μυκονιάτης χρήσιμα συμπεράσματα θα βγουν από τα πιο δυνατά φιλικά που ακολουθούν: «Αυτό το πρώτο φιλικό ήταν για να ξεφύγουμε από την μονοτονία των προπονήσεων Ακολουθεί ακόμη ένα ματς κόντρα στο Ηράκλειο το Σάββατο (10/9) για να τεστάρουμε αν είμαστε στην φιλοσοφία αυτή που θέλουμε να περάσουμε στο γήπεδο. Πραγματικά είμαστε ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση των παιδιών σε αυτό και δείχνουν ότι έχουν αφομοιώσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτής της φιλοσοφίας και συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα πιο δυνατά παιχνίδια. Πάμε στην Ρόδο αρχικά για να παίξουμε με τον Κολοσσό και στην συνέχεια στο τουρνουά της Βενετίας. Τα φιλικά είναι περισσότερο για να μοντάρουμε την ομάδα και να δούμε πως συμπεριφέρονται οι παίκτες σε συνθήκες αγώνα. Να δούμε που βρισκόμαστε και να διορθώσουμε πράγματα. Είμαστε 100% ικανοποιημένοι από την δουλειά και την διάθεση των παιδιών που δείχνουν στην προπόνηση».

Στη συνέχεια υπογράμμισε τον στόχο της φετινής σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα που θα πάρει εν τέλει την wild card για την Α1, τονίζοντας πως θα ήταν καλό για την Κρήτη να εκπροσωπείται από δύο ομάδες. «Ο στόχος εξαρτάται από τους παίκτες. Κάθε χρόνο είμαστε μία καινούρια ομάδα. Δεν έχουμε την δυνατότητα ή την πολυτέλεια να κρατάμε έναν κορμό και να βαδίζουμε πάνω σε αυτό. Είναι καινούριο το ρόστερ. Στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες 8 ομάδες και αν μπορούμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον θεσμό του Κυπέλλου. Αναφορικά με την ομάδα που θα πάρει τελικά την άνοδο μακάρι να υπάρχουν δύο ομάδες της Κρήτης στην Basket League. Θα είναι πολύ καλό για το νησί. Από κει και πέρα όποια ομάδα έχει τον καλύτερο φάκελο και πληροί τις προϋποθέσεις να ανέβει στην κατηγορία. Να είναι αξιόπιστη και να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα