Ρίβερς: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Πιρς!»

Ρίβερς: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Πιρς!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ρίβερς: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Πιρς!»

bet365

Ο Πολ Πιρς σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της καριέρας του στον NBA και σύμφωνα με τον προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς, δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή αν θα αποσυρθεί.

Ο Ρίβερς δήλωσε πως περιμένει τον Αμερικανό φόργουορντ να καταλήξει σε κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του, και όπως όλα δείχνουν αυτή δεν θα αργήσει να έρθει.

«Εξαρτάται από το πότε θα μιλήσουμε. Ο Πολ όλο το καλοκαίρι αμφιταλαντεύεται. Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει», τόνισε αρχικά ο Ρίβερς, για να συμπληρώσει ότι τον υπολογίζει κανονικά:

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

«Ο Πολ δεν είχε πέρυσι την καλύτερη χρονιά του και δε νομίζω ότι θέλει να φύγει έτσι. Νομίζω ότι δουλεύει για να επιστρέψει. Όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει και θα το κάνει την επόμενη εβδομάδα. Θα περιμένω. Εγώ του είπα ότι τον περιμένω στην προετοιμασία. Αν πιστεύω ότι δεν μπορούν να παίξουν τους το λέω. Ο Πιρς, όμως, πιστεύω ότι μπορεί ακόμη να παίξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα