«Για να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να δίνεις το 1000%»

«Για να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να δίνεις το 1000%»

Στέλλα Παπαδοπούλου
«Για να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να δίνεις το 1000%»

bet365

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλή δουλειά μπροστά του και πως τα νέα παιδιά πρέπει να καταλάβουν πως τίποτα δεν σου χαρίζεται.

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος ανέφερε μετά την φιλική νίκη: «Βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και σήμερα είδαμε ένα μεγάλο μέρος αυτών που έχουμε δουλέψει. Σίγουρα όμως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ο Νίκολς ήρθε χθες ενώ περιμένουμε ακόμη και τον Σίνγκλετον. Από την Παρασκευή που θα είμαστε όλοι μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε και μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Όσο για το τι θα αλλάξουν στην ομάδα οι προσθήκες των Νίκολς και Σίνγκλετον: «Σήμερα έλειπε και ο Γκιστ, οπότε σίγουρα αυτό που μπορούμε να βρούμε είναι παραπάνω ενέργεια στο κομμάτι της άμυνας αλλά και περισσότερες λύσεις στην επίθεση. Πρόκειται για παιδιά που αγωνίζονται σε θέσεις που είχαμε έλλειψη σήμερα οπότε σίγουρα θα μας βοηθήσουν».

Για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας: «Είμαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές, αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτή την ομάδα. Για να φοράς αυτή τη φανέλα θα πρέπει να δίνεις το 1000% σε κάθε προπόνηση και μέρα με τη μέρα πρέπει να γίνεσαι καλύτερος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα