Ανακοίνωση του Ηρακλή για τη wild card

Gazzetta team
Ανακοίνωση του Ηρακλή για τη wild card

bet365

H διοίκηση του Ηρακλή με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως έχει ρυθμίσει παλιά χρέη και πως ελπίζει η ειδική επιτροπή αξιολόγησης να κρίνει αντικειμενικά ποια ομάδα θα πάρει τη wild card.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή ανακοινώνει ότι έχει κατατεθεί πλήρης φάκελος στην επιτροπή ειδικής αξιολόγησης και η ομάδα μας αναμένει την δικαία κρίση της επιτροπής, η οποία να είναι σύμφωνη με τον νόμο. την ηθική , την ιστορία του συλλόγου, και τα οικονομικά δεδομένα τα οποία είναι σε σχέση με άλλες κρινόμενες ομάδες σε πλεονεκτικότερη θέση.

Οποιαδήποτε άλλη λύση κατά την κρίση μας δεν θα είναι σύννομη και ούτε θα είναι σύμφωνη με τους ηθικούς κανόνες, οι οποίοι πρέπει να επικρατούν σε κάθε άθλημα και σε κάθε συλλογικό όργανο προκειμένου να εξυπηρετείται ο σκοπός του αθλήματος.

Η διοίκηση του τμήματος σεβόμενη την ιστορία του Ηρακλή, ο κ. Δρακόπουλος και τα λοιπά μέλη του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή σεβόμενοι την ιστορία του Ηρακλή και γενικά τις υποχρεώσεις του παρελθόντος, διότι δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση από την διοίκηση του τωρινού Προέδρου, αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις αυτές και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με το καταστατικό της ΚΑΕ το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν όταν και η ομάδα αγωνίζονταν στην Α1.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι έχουμε ρυθμίσει παλιές υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ, καθώς και στο ελληνικό δημόσιο και νομίμως έχουμε λάβει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα μας από οικονομική πλευράς βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Όπως είναι αυτονόητο στην παρούσα κατάσταση με την οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που διέρχεται η χώρα μας, ο Ηρακλής έχει το θάρρος και την εντιμότητα να επιλέξει τον δρόμο που είναι σύμφωνος με τον νόμο και την ηθική.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Δεν επιδιώξαμε με νομικά τερτίπια και νομικίστικες διαδικασίες να εκμεταλλευτούμε ευκαιριακές διατάξεις, ίσως φωτογραφικές, αμφιβόλου συνταγματικότητας, να αρνηθούμε το παρελθόν, και συγχρόνως την ιστορία του συλλόγου μας και τον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας.

Προτιμήσαμε την οδό της αλήθειας, της εντιμότητας η οποία ανεξάρτητα αν μας δημιουργεί επιπρόσθετα οικονομικά βάρη, μας δίδει το δικαίωμα να απευθυνθούμε προς το φίλαθλο κοινό και ειδικότερα στον κόσμο μας και να υποσχεθούμε ότι ο Ηρακλής θα καταλάβει την ιστορική θέση που του ανήκει.

Δεν μιμηθήκαμε άλλους συλλόγους οι οποίοι απέφυγαν τον δύσκολο δρόμο της ευθύνης του νόμου και της ηθικής, με άμεσο αποτέλεσμα την οικονομική ζημία του δημοσίου, οργανισμών και αθλητών. Για να υπηρετήσουμε σωστά τον αθλητισμό απαιτείτε πρώτα η υπακοή στους νόμους και η ανάληψη υποχρεώσεων προς τρίτους.

Φιλοδοξούμε η ειδική επιτροπή αξιολόγησης να κρίνει αντικειμενικά, και με βάση τα στοιχεία που έχει προσκομίσει η κάθε ομάδα. Ο Ηρακλής όχι μόνο δεν φοβάται την σύγκριση αλλά την επιδιώκει.

Είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση της επιτροπής δεν ανταποκρίνεται προς τις επιταγές του νόμου, της ηθικής του δημοσίου συμφέροντος και του αθλήματος.
Είναι αυτονόητο ότι ο Ηρακλής επειδή έχει ως πρώτο στόχο τον σεβασμό των νόμων και δεν θα ανεχτεί την παραβίαση τους και έχοντας επιπλέον το ηθικό πλεονέκτημα που έχει αποκτήσει με την άμεμπτη συμπεριφορά θα προσφύγει στην δικαιοσύνη, πράγμα που απευχόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα