Βουγιόσεβιτς: «Ίσως χρειαστώ μεταμόσχευση νεφρού»

Gazzetta team
Βουγιόσεβιτς: «Ίσως χρειαστώ μεταμόσχευση νεφρού»

bet365

Ο προπονητής της Λιμόζ, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, δήλωσε πως κάνει καθημερινά ενέσεις ινσουλίνης καθώς πάσχει από διαβήτη και ενδεχομένως να χρειαστεί και μεταμόσχευση νεφρού.

Ο 57χρονος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Le Populaire» αποκαλύπτοντας πως κατά τη διάρκεια της σεζόν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, αφού δεν πρόσεχε καθόλου τη διατροφή του και είχε απορροφηθεί εντελώς από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

«Η κατάσταση της υγείας μου ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη εξέλιξη το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Το να μην έχω επιτυχίες και οι παίκτες μου να μην αποδέχονται τον τρόπο δουλειάς μου, μου κόστισε πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο. Νομίζω ότι αυτό με επηρέασε και άφησα κάπως πίσω το κομμάτι της υγείας μου. Κάποια στιγμή όμως η κατάσταση έγινε πολύ σοβαρή. Οφείλω πολλά στη Λιμόζ που με βοηθάει με το κομμάτι της αιμοκάθαρσης, που είναι απαραίτητη δύο φορές την εβδομάδα. Το μπάσκετ όμως είναι το φάρμακο μου. Έχω διαβήτη. Είχα θέματα με το ζάχαρο μου κυρίως γιατί δεν είχα πειθαρχία στη ζωή και τη διατροφή μου. Πλέον χρειάζομαι καθημερινά να πάρω μια δόση ινσουλίνης για να επιβιώσω. Ομοίως χρειάζομαι και δόση... μπάσκετ για να τα καταφέρω. Θα χρειαστώ πιθανότατα μεταμόσχευση νεφρού», ανέφερε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

 

Τελευταία Νέα