Ζητάει βοήθεια από τον κόσμο του το Παγκράτι

Ζητάει βοήθεια από τον κόσμο του το Παγκράτι

Τη συμβολή των φιλάθλων του προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί κανονικά στην Α2 τη νέα σεζόν ζητάει με ανακοίνωση του το Παγκράτι.

Ζητάει βοήθεια από τον κόσμο του το Παγκράτι

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Έκκληση στον κόσμο του Παγκρατίου

Το Δ.Σ του συλλόγου είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι παρά τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που θα επιτρέψει στην ομάδα μπάσκετ ανδρών να συμμετάσχει με αξιοπρέπεια στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Στην κρισιμότητα της στιγμής και υπό την τεράστια πίεση που ασκεί ο χρόνος, ως τελευταία λύση πλέον είναι η βοήθεια από τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας. Το ποσό που απαιτείται να εξασφαλιστεί είναι 20 χιλιάδες ευρώ το οποίο μαζί με αυτά που έχουν προσφέρει ήδη κάποιοι φίλοι του συλλόγου θα επιτρέψει να δούμε και φέτος την ομάδα μας στο παρκέ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως από την τελική έκβαση της προσπάθειας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την αγωνιώδη προσπάθεια των τελευταίων ημερών».

Best of internet