Κάρι: «Οι 74 νίκες δεν είναι στόχος!» (vid)

Κάρι: «Οι 74 νίκες δεν είναι στόχος!» (vid)

Αλέξανδρος Καραλής
Κάρι: «Οι 74 νίκες δεν είναι στόχος!» (vid)

bet365

Ο Στεφ Κάρι έπαθε κι έμαθε, αφού μετά το περσινό ρεκόρ των Ουόριορς, αλλά την απώλεια του πρωταθλήματος, δήλωσε πως στόχος του είναι μόνο το πρωτάθλημα και δεν σκέφτεται ένα ενδεχόμενο νέο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Οι Ουόριορς παρά το ρεκόρ που πέτυχαν (με τις 73 νίκες) στη διάρκεια της κανονικής περιόδου της περασμένης σεζόν, απώλεσαν το πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκαν από τους Καβς του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σε δηλώσεις του μετά την περιοδεία του στην Κίνα, ο MVP του 2015 και του 2016 ο Κάρι δήλωσε ικανοποιημένος από τις προσθήκες της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ φέτος το καλοκαίρι, ενώ τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ένα ενδεχόμενο νέο ρεκόρ 74 νικών.

«Πιστεύω πως προσθέσαμε κάποια παιδιά με εξαιρετικό χαρακτήρα, που θα ταιριάξουν με την ταυτότητα της ομάδας μας κι υπάρχει μόνο ένας στόχος γι' αυτή τη χρονιά. Προφανώς, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, οπότε να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να το πραγματοποιήσουμε», σχολίασε αρχικά ο Κάρι και συνέχισε:

«Οι 74 νίκες δεν είναι πραγματικά στόχος μας. Αν συμβεί, ας συμβεί. Όλη η ενέργειά μας θα ξοδευτεί στο να είμαστε έτοιμοι για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να έχουμε μια καλή κανονική περίοδο, φυσικά, αλλά δεν θεωρώ ότι μπαίνοντας στη νέα σεζόν με το στόχο στις 74 νίκες θα είναι καλό για μας. Όλα αφορούν το πρωτάθλημα μόνο», δήλωσε κλείνοντας ο Αμερικανός γκαρντ.

 

NBA Τελευταία Νέα