Γιαννακόπουλος: «Θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους»

Γιαννακόπουλος: «Θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους»

Γιαννακόπουλος: «Θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον φετινό Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα πανηγυρίσει ξανά τίτλους.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε στον Real FM 97.8:

Για το φετινό Παναθηναϊκό Superfoods: «Έχει γίνει σωστή προσπάθεια. Έχει γίνει μεγάλη επένδυση, όπως και πέρυσι, και θέλω να πιστεύω ότι υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη θα βγάλουμε όλα μας τα δυνατά σημεία στο γήπεδο και θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ξανά τίτλους».

Για το αν θα γίνει και άλλη μεταγραφή: «Νομίζω πως όλες οι ανάγκες του προπονητή έχουν καλυφθεί και με αυτό το ρόστερ θα μπορέσουμε να πορευθούμε στη διάρκεια της χρονιάς».

Για τους στόχους που υπάρχουν: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα ως στόχους και τα τρία Κύπελλα. Άλλες χρονιές αυτό είναι πιο εφικτό, άλλες χρονιές δεν είναι. Με το υπάρχον δυναμικό πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους με μεγάλες αξιώσεις».

Για το καινούριο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague: «Θα ανεβάσει το ενδιαφέρον του κόσμου το νέο σύστημα της Euroleague. Είναι ωραίο, γιατί με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχει θέμα τύχης. Όλοι με όλους και ο καλύτερος κερδίζει».

Για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ: «Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος και πρωτοπόρος οργανισμός στο χώρο των παιγνίων και δεν θα μπορούσε ο διαχρονικός πρωταθλητής Παναθηναϊκός να συνεργάζεται με οποιονδήποτε άλλον. Για δύο χρόνια υπήρξε παύση στη συνεργασία, όμως ύστερα από σωστές διαπραγματεύσεις και με αισθήματα αλληλοεκτίμησης μπορέσαμε να έρθουμε ξανά σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Κι ελπίζω ότι αυτή τη φορά η συνεργασία μας θα είναι μακροχρόνια. Προσδοκάμε να μεταλαμπαδεύσουμε σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό τα ήθη και τις αξίες που ο Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ πρεσβεύουμε από κοινού».

Best of internet