Μαρκόπουλος: «Στο παρκέ και στο μυαλό σαν ομάδα»

Μαρκόπουλος: «Στο παρκέ και στο μυαλό σαν ομάδα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μαρκόπουλος: «Στο παρκέ και στο μυαλό σαν ομάδα»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και όσα είδε στο παρκέ από τους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΜΖΤ στο φιλικό, ωστόσο ο προπονητής του δεν μπόρεσε να βγάλει συμπεράσματα αφού όπως τόνισε «είναι πολύ νωρίς ακόμη».

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε:

Για το ματς με τους Σκοπιανούς: «Είναι πολύ νωρίς για τα δεδομένα της εποχής. Μόνο εικόνες μπορείς να δεις και όχι να βγάλει συμπεράσματα. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα σε άμυνα και επίθεση και για το πως ετοιμαζόμαστε. Πρέπει να δουλέψει και το μυαλό σαν ομάδα. Για να γίνουν αυτά, πρέπει να είναι έτοιμοι οι παίκτες, στις θέσεις που χρειάζονται. Για να παίξεις πιο ομαδικά πρέπει οι παίκτες να κρατούν τις θέσεις. Πρέπει να είναι έτοιμοι για να βρουν τις επόμενες καλές φάσεις».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
«Είναι μια γιορτή για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο, Είναι μια γιορτή για αυτή την ομάδα που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ελπίζω να είναι πολύ καλή εκδήλωση, να τιμήσουμε όλου αυτούς που έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ σε αυτό το υψηλό επίπεδο, να έχει επιτυχίες σε ευρωπαϊκό και ελληνικό στερέωμα».

Για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα η ομάδα:
«Ψάχνουμε να βρούμε τα κατάλληλα σχήματα της ομάδας. Είναι θέμα που θα το δούμε, θα συζητήσουμε με τους παίκτες να δούμε τα λάθη σε άμυνα και επίθεση».

Για την εικόνα του Τέιλορ:
«Για τον Τέιλορ πολλά πράγματα που γίνονται είναι καινούργια. Είναι διαφορετικό το μπάσκετ στην Ευρώπη, πρέπει να βρει τα πατήματα του στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το πόσο έτρεξε η ομάδα:
«Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ περισσότερους αιφνιδιασμούς. Αυτό θέλει πολλή δουλειά για να ξέρουν οι παίκτες το ρόλο τους. Πολλές φορές χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό».

Για την εικόνα του Κόνιαρη:
«Όλους τους προορίζουμε να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα