Παρουσίασαν τη συνεργασία τους Παναθηναϊκός-ΟΠΑΠ (vids&pics)

Παρουσίασαν τη συνεργασία τους Παναθηναϊκός-ΟΠΑΠ (vids&pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και ο ΟΠΑΠ παρουσίασαν τη συνεργασία τους η οποία θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Παρουσίασαν τη συνεργασία τους Παναθηναϊκός-ΟΠΑΠ (vids&pics)

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν οι Αργύρης Πεδουλάκης, Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπουρούσης, Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν. Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκε ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods Αριστείδης Χριστόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντέμιαν Κόουπ: «Καλώς ήρθατε στα νέα μας γραφεία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε εδώ τον Παναθηναϊκό Superfoods για να καλωσορίσουμε τη διετή συνεργασία μας. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι γι αυτή τη συνεργασία. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Παναθηναϊκού και των Νιου Γιορ Νικς, καθώς είναι μια λαοφιλέστατη ομάδα για όλες τις ηλικίες. Θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η χορηγία αυτή είναι χάλάιτ για εμάς και ελπίζουμε ο Παναθηναϊκός να πετύχει όλους τους στόχους του και φέτος και του χρόνου. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε στην τοποθέτηση του.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τάκης Τριαντόπουλος που επεσήμανε: «Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε εκ νέου με τον ΟΠΑΠ που στηρίζει έμπρακτα αθλητισμό, πολιτισμό και κοινωνία. Η μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδας με μεγάλο έργο. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους μας στηρίζουν και κάνουν θυσίες ειδικά τους αθλητές με ειδικές ικανότητες που θα βρεθούν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθανόμαστε το ίδιο και θα προχωρήσουμε σε ανάλογες ενέργειες για να κινητοποιήσουμε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

Ο τεχνικός της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Παναθηναϊκού στις δύσκολες εποχές που ζούμε να έχει δίπλα της τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πυλώνες που βοήθησε να φτάσει τόσο ψηλά το Ελληνικό μπάσκετ. Παρά το ότι άλλαξε χέρια συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και αυτό φαίνεται και στους Παράολυμπιακούς Αγώνες. Η Παραολυμπιακή ομάδα δίνει ένα μάθημα σε όλους μας. Να έχουν καλή επιτυχία και αν μπορεί ο ΟΠΑΠ να συνεχίσει να βοηθάει όλες τις ομάδες, είναι χρόνια αιμοδότης του ελληνικού μπάσκετ».

Τέλος, το λόγο πήρε ο Νικ Καλάθης που επεσήμανε καλησπερίζοντας στα Ελληνικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα και κάτι ανάλογο είναι και ο ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ δεν είναι μόνο στη φανέλα μας αλλά ξέρουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας και αυτό θα φανεί στο μέλλον με την κοινή μας δράση».

Ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντέμιαν Κόουπ στην παρουσίαση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό

Ο Καλάθης στην παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ

Best of internet