Γκασόλ: «Μειώνονται οι πιθανότητες να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Κώστας Κουκούσης
Γκασόλ: «Μειώνονται οι πιθανότητες να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Πάου Γκασόλ δήλωσε ότι εφόσον θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ μέχρι τα 38 του είναι δύσκολο να κλείσει την καριέρα του φορώντας ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και έτσι θα βρίσκεται στο ΝΒΑ μέχρι το 2018. Οπότε εφόσον θα έχει φτάσει 38 ετών οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, δεν θα είναι πολλές όπως είπε.

«Όσο συνεχίζω να παίζω στο ΝΒΑ οι πιθανότητες να επιστρέψω μειώνονται. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα να παίξω ξανά στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο. Όσο για την εθνική δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα βλέπω στο τέλος της σεζόν σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι σωματικά και αναλόγως θα αποφασίζω. Προς το παρόν θα επικεντρωθώ στους Σπερς. Πριν από δύο χρόνια δεν είχα αποδεχτεί την πρόταση τους και προτίμησα να πάω στους Μπουλς όμως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να βρεθώ στο Σαν Αντόνιο», δήλωσε κατά την παρουσία του σε εκδήλωση ενός από τους χορηγούς του ο Πάου Γκασόλ.

 

NBA Τελευταία Νέα