Φεμινιστική επίθεση στους Μάβερικς

Φεμινιστική επίθεση στους Μάβερικς

Κώστας Κουκούσης
Φεμινιστική επίθεση στους Μάβερικς

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς διοργανώνουν μια βραδιά για να φέρουν πιο κοντά στο μπάσκετ και την ομάδα τις γυναίκες, όμως μερικές το πήραν στραβά και τους πέρασαν γενναίες δεκατέσσερις.

Οι Μάβερικς προσκάλεσαν όσες κυρίες επιθυμούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για το μπάσκετ, να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες τους και να φάνε μαζί τους να παραβρεθούν στην εκδήλωση «ΝΒΑ 101 Basketball for Women» στις 13 Σεπτεμβρίου.

Αν και συνήθως το συγκεκριμένο event έχει απήχηση υπήρξαν αντιδράσεις, αφού πολλές γυναίκες το θεωρούν υποτιμητικό και έτσι η ομάδα του Ντάλας δέχτηκε μια διαδικτυακή φεμινιστική επίθεση άνευ προηγουμένου.

«Διαγράψτε τον λογαριασμό σας», «θέλετε να μας πείτε πως πρέπει να διδάξετε μπάσκετ στις γυναίκες; Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι τέτοιο για τους άντρες;», «Το γεγονός πως θεωρείτε ότι οι γυναίκες χρειάζονται κάτι τέτοιο και όχι οι άντρες δεν είναι προσβλητικό; Μπορώ να σας δώσω μια λίστα με 300 άντρες που μπορούν να επωφεληθούν από κάτι τέτοιο», «Μήπως να μαγειρέψουμε κιόλας;», ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν από διάφορες γυναίκες στο Twitter, που πήραν στραβά την όλη υπόθεση.

 

NBA Τελευταία Νέα