Μπογκντάνοβιτς: «Θέλω την Euroleague με τη Φενέρ!»

Αλέξανδρος Καραλής
Μπογκντάνοβιτς: «Θέλω την Euroleague με τη Φενέρ!»

bet365

Τη «δίψα» του για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague με την τουρκική ομάδα εξέφρασε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, που τόνισε ότι η κορυφή της Ευρώπης αποτελεί το βασικό του στόχο για τη νέα σεζόν.

Σε δηλώσεις του σε ρωσικό μέσο, ο Σέρβος γκαρντ παραδέχθηκε πως το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο του... άνοιξε την όρεξη, με τον επόμενο μεγάλο στόχο της καριέρας του να αποτελεί η κατάκτηση της Euroleague με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Κάθε μέρα βρίσκω κίνητρο και δεν σκέφτομαι ότι εκπλήρωσα ένα όνειρο και τέλος. Το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά πάντα ζητάς από τον εαυτό σου να βρει νέους στόχους κι ο επόμενος δικός μου είναι η κατάκτηση της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, η ΤΣΣΚΑ μπορεί να δείχνει το φαβορί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», δήλωσε αρχικά ο Μπογκντάνοβιτς, που αναφέρθηκε και στο όνειρο του NBA (Νο. 27 του ντραφτ του 2014, με τα δικαιώματά του στους Σανς), λέγοντας:

«Δεν θέλω να βιαστώ, θα έχω μια δύσκολη σεζόν με τη Φενέρ και θέλω να αφοσιωθώ εκεί, μετά θα δούμε…», τόνισε ο Σέρβος σταρ, που κλήθηκε φέτος το καλοκαίρι από την ομάδα του Φίνιξ για να υπογράψει συμβόλαιο, ωστόσο τελικά παρέμεινε κάτοικος Τουρκίας.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα