Γλυνιαδάκης: «Να χαρούμε με τον κόσμο στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ»

Γλυνιαδάκης: «Να χαρούμε με τον κόσμο στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ»

Gazzetta team
Γλυνιαδάκης: «Να χαρούμε με τον κόσμο στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ»

bet365

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε για το πως κυλάει η προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και κάλεσε τον κόσμο να τους στηρίξει στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9/9, 20:00).

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στο paokbc.gr:

-Για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας: «Αυτή η εποχή είναι πάντα δύσκολη. Η προετοιμασία έχει πάντα τις δυσκολίες της, ο κόουτς έχει απαιτήσεις, αλλά υπάρχει διάθεση, όλοι θέλουμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε σιγά σιγά στο γήπεδο αυτά τα οποία κάνουμε στις προπονήσεις».

-Για το πρώτο φιλικό της σεζόν, το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΜΖΤ: «Το βασικό ζητούμενο από εδώ και πέρα, τώρα που ξεκινούν και τα φιλικά παιχνίδια είναι να βρεθούμε μεταξύ μας, να καταλάβουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να κάνουμε ότι θέλει ο κόουτς. Τώρα πλέον θα αρχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο στοχευμένα και περισσότερο στους αυτοματισμούς που πρέπει να έχει η ομάδα. Θέλει χρόνο, αλλά για αυτό είναι και τα φιλικά παιχνίδια».

Για την αναμονή της ομάδας για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Το ματς είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη. Για μας θα είναι μόλις το δεύτερο φιλικό, αλλά το πιο ισχυρό τεστ που θα δώσουμε, έστω κι αν είμαστε στην αρχή, οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Είναι όμως ένα τεράστιο τεστ, όταν αντιμετωπίζεις τους πρωταθλητές Ευρώπης. Και φυσικά, το πιο σπουδαίο είναι ο λόγος που γίνεται αυτό το παιχνίδι. Είναι τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, είναι μία μεγάλη ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να χαρεί, βλέποντας και τις παλιές μορφές της ομάδας, αλλά και τη νέα ομάδα.

Μαζί με όλα αυτά, θα δημιουργηθεί μία εξαιρετική εικόνα για το τι είναι ο ΠΑΟΚ, τι αντιπροσωπεύει για όλα τα νέα παιδιά της ομάδας και για όσους μόλις έχουν έρθει από τις ΗΠΑ, να δουν και μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και πόσο κοντά μπορεί να είναι σε επίπεδο με το ΝΒΑ. Περιμένω και εγώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι, χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ θα τιμήσει με αυτό τον τρόπο την ιστορία του και όσους τον βοήθησαν να φτάσει ψηλά, θα έχω κι εγώ για παράδειγμα την ευκαιρία να δω ξανά τον κόουτς Ίβκοβιτς με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και φαντάζομαι πόσο σημαντικό θα είναι για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να δουν ξανά τα ινδάλματά τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα