Ο Χόλιντεϊ αφήνει το ΝΒΑ για να σταθεί στην άρρωστη έγκυο σύζυγό του

Ο Χόλιντεϊ αφήνει το ΝΒΑ για να σταθεί στην άρρωστη έγκυο σύζυγό του

Ο Χόλιντεϊ αφήνει το ΝΒΑ για να σταθεί στην άρρωστη έγκυο σύζυγό του

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Τζρου Χόλιντεϊ. Η έγκυος σύζυγός του θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση στον εγκέφαλο κι αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη το ΝΒΑ για να της συμπαρασταθεί.  

Υπό κανονικές συνθήκες ο Τζρου και η Λόρεν Χόλιντεϊ θα ανυπομονούσαν για τη γέννηση της πρώτης τους κορούλας το Φθινόπωρο. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια και μετέτρεψε την προσμονή και την χαρά τους σε αγωνία. Η Λόρεν λίγους μήνες πριν γίνει μανούλα έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η χαρά έγινε φόβος, όχι τόσο για τη δική της υγεία, όσο για την υγεία της κόρη της. 

Η δύο φορές Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, άφησε την καριέρα της την περασμένη χρονιά, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της με τον άσο των Πέλικανς

Τα σχέδια δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει. «Καταστροφικά νέα», είπε ο Τζρου Χόλιντεϊ που θ΄ αφήσει για λίγο το ΝΒΑ για να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του. 

«Η οικογένειά μου έρχεται πρώτα, μετά το ΝΒΑ. Νιώθω ευλογημένος που αγωνίζομαι στο ΝΒΑ, ωστόσο η γυναίκα μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα στον κόσμο. Έρχεται πρώτη απ' οτιδήποτε άλλο».

Τα καλά νέα μετά τη διάγνωσή της είναι πως θα χειρουργηθεί λίγες βδομάδες μετά τη γέννα και τόσο η υγεία της κόρης της, όσο και της ίδιας δεν βρίσκονται σε κίνδυνο σύμφωνα με τους γιατρούς.

 

Best of internet