Κι ο Ίβκοβιτς στο ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Κι ο Ίβκοβιτς στο ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Gazzetta team
Κι ο Ίβκοβιτς στο ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Ο Ντούσαν 'Ιβκοβιτς θα βρεθεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

«Μία ακόμη πολύ σημαντική προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που σημάδεψε με την παρουσία του μερικά από τα πιο παραγωγικά χρόνια του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της δεκαετίας του '90, θα είναι στο PAOK Sports Arena, για το μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Παρασκευή 9/9/2016, 20:00).

Ο αξεπέραστος "Ντούντα", ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1991 και έμεινε στον πάγκο για δυόμισι χρόνια και στο διάστημα της παρουσίας του ο "Δικέφαλος" κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992, ήταν φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1992 και έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο το τρόπαιο. Και στη δεύτερη σεζόν του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, άφησε το στίγμα του, με την ομάδα να παίζει καταπληκτικό μπάσκετ, να φτάνει ως το φάιναλ φορ της Αθήνας, αλλά να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία της ιστορίας της. Η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ τελείωσε άδοξα λίγο πριν την πρωτοχρονιά του 1994, αλλά ακόμη και τώρα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, συγκαταλέγεται -και σύμφωνα με τους αριθμούς- στην κορυφαία "τριάδα" των προπονητών του ΠΑΟΚ όλων των εποχών.

Μετά και από όλα αυτά, η παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι μόλις πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δρράση, υπήρξε προπονητής και του ΠΑΟΚ, αλλά και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεργάστηκε με τον Σούλη Μαρκόπουλο, στην πρώτη θητεία του νυν προπονητή της ομάδας στον πάγκο του "Δικεφάλου", ενώ θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να παρουσιαστεί μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μαζί με τους σπουδαίους παίκτες της εποχής του, όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Κεν Μπάρλοου, o Κλιφ Λέβινγκστον κ.α.», αναφέρει το paokbc.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα