Με την ΜΖΤ Σκοπίων το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ

Με την ΜΖΤ Σκοπίων το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με την ΜΖΤ Σκοπίων το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα για τη νέα σεζόν, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται στο γήπεδο του τη ΜΖΤ Σκοπίων σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως την προσεχή Δευτέρα (05/09) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν με τη σκοπιανή ομάδα και παράλληλα τόνισε πως το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών κι οι φίλαθλοι θα δουν για πρώτη φορά την ομάδα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα το πρωί για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που μπήκαν ξανά στο διπλό και επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Από σήμερα ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Jordan Sibert και στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί ξανά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάας.

Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα μπει η ομάδα και στη διαδικασία των φιλικών αγώνων. Το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την MZT Σκοπίων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης CSKA Moscow που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, θα είναι ο πρώτος αγώνας στον οποίο οι φίλαθλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τη νέα ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα