Τάουνς: Ο επόμενος μετά τον Γκαρνέτ;

Τάουνς: Ο επόμενος μετά τον Γκαρνέτ;

Αλέξανδρος Καραλής
Τάουνς: Ο επόμενος μετά τον Γκαρνέτ;

bet365

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και το πώς αυτή θα εξελιχθεί για τους Τίμπεργουλβς, δηλώνοντας σίγουρος για την επάνοδο της ομάδας στα πλέι οφ του NBA.

Κάτι που έχει να γίνει από την εποχή που ο Γκαρνέτ ήταν στα... ντουζένια του, και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2003-04, όταν οι Γουλβς είχαν φτάσει στους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε από φαν του στη σελίδα του στο Twitter, ο περσινός «ρούκι της χρονιάς» απάντησε πως η ομάδα του θα είναι στα φετινά πλέι οφ.

«Πόσο μακριά θα πάνε οι Τίμπεργουλβς τη νέα χρονιά;», ήταν η ερώτηση, με τον Αμερικανό να απαντάει με αυτοπεποίθηση, «Τα λέμε το Μάιο!», που είναι η περίοδος των πλέι οφ του NBA.

Με τον Τομ Τίμποντο πλέον στο τιμόνι της ομάδας και με ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο και παίκτες όπως ο Τάουνς, ο Ουίγκινς, ο ΛαΒίν, ο Ρούμπιο κι ο Κρις Νταν (Νο.5 του φετινού ντραφτ), το μέλλον των Γουλβς διαγράφεται λαμπρό!

Εξάλλου, ο Τάουνς παίζει στην ίδια θέση με τον Γκαρνέτ και μένει να φανεί αν η ιστορία θα επαναληφθεί και οι Γουλβς μπουν στα πλέι οφ με το νεαρό για ηγέτη της ομάδας της Μινεσότα.

 

NBA Τελευταία Νέα