Μιλάει με Νίκολς ο Παναθηναϊκός (vids & pic)

Μιλάει με Νίκολς ο Παναθηναϊκός (vids & pic)

Γιάννης Ράμμας
Μιλάει με Νίκολς ο Παναθηναϊκός (vids & pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν φόργουορντ να συμπληρώσει το ρόστερ κι ο ελεύθερος απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ντιμίτρις Νίκολς αποτελεί τον εκλεκτό.

Ο 32χρονος Αμερικανός διανύει τη δεύτερη θητεία του στην Ευρώπη με τελευταίο σταθμό τη Μόσχα, αλλά... περίσσευε στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι είχε μείνει ελεύθερος στα μέσα Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν παίκτη να μπορεί να δώσει λύσεις και στις θέσεις του φόργουορντ κι ήρθε σ' επαφή με την πλευρά του. Οι διαπραγματεύσεις είναι σ' εξέλιξη και δεν αποκλείεται η υπόθεση να κλείσει γρήγορα.

Με τον Κρις Σίνγκλετον να παραμένει στην Κίνα κι απών απ' το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Αργύρης Πεδουλάκης κι οι συνεργάτες του δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο πια τα κοψίματα στο ΝΒΑ (Οκτώβριος) και να έβαλαν σ' εφαρμογή τα εναλλακτικά σχέδια.

Απομένει να φανεί ποια η εξέλιξη της υπόθεσης (με αυτόν ο Παναθηναϊκός θα συμπληρώσει τις θέσεις των 6 αλλοδαπών κι όλοι τους ξένοι, επομένως 2 εξ αυτών θα 'ναι εκτός Α1 στον πρώτο γύρο) κι εν συνεχεία πώς θα κινηθεί και στην περίπτωση του επιπλέον γκαρντ, για τον οποίο ο προπονητής της ομάδος είχε μιλήσει προσφάτως στους εκπροσώπους των Μέσων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα