Βραβείο ήθους για τον Κόροιβο

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Βραβείο ήθους για τον Κόροιβο

Μεγάλη τιμή για τον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς όπως γνωστοποίησε η ίδια η ΚΑΕ, θα βραβευθέι από τον ΕΣΑΚΕ με το βραβείο ήθους για τη συμπεριφορά της ομάδας κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Βραβείο ήθους για τον Κόροιβο

Η ομάδα της Αμαλιάδας θα αποσπάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο από τον ΕΣΑΚΕ, γεγονός που αποτελεί μεγάλο παράσημο για το σύλλογο.

Ο Κόροιβος αφιέρωσε το βραβείο στους φιλάθλους της ομάδας για την άψογη συμεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν και θα παραλάβει το βραβείο την ημέρα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος (08/09).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοροίβου:

«Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Κόροιβος κατακτά επάξια το Βραβείο Ήθους του πρωταθλήματος της Basketleague!!!  Ένα βραβείο που ανήκει εξ ολοκλήρου στους φιλάθλους μας, που γέμιζαν το κλειστό της Ηλιδας και αποτελούσαν τον 6ο παίκτη με ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο και χειροκρότησαν νικητές και ηττημένους σε όλα τα παιχνίδια. Η ΚΑΕ Κόροιβος σας ευχαριστεί θερμά και το αφιερώνει σε όλους εσάς , ευχόμαστε δε την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά σε 38 ημέρες , να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι αυτό το βραβείο δεν ήρθε τυχαία αλλά απολύτως επάξια. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!

Αναλυτικά η πρόσκληση του ΕΣΑΚΕ :

Μαρούσι, 1η Σεπτεμβρίου 2016

Προς : ΚΟΡΟΙΒΟ ΚΑΕ

Υπ’ όψιν: κ. Χρ. Λαγού / Προέδρου Δ.Σ.

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος BASKET LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο MAKEDONIA PALACE HOTEL στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ΚΑΕ σας με το βραβείο ΗΘΟΥΣ διότι οι αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοί σας δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Παρακαλούμε πολύ όπως προσέλθετε για την παραλαβή του βραβείου εκ μέρους της ΚΑΕ σας. Θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή και θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή να είστε μαζί μας.

Με εκτίμηση, Για τον ΕΣΑΚΕ

Μ. Μελής  Πρόεδρος Δ.Σ.»

Best of internet