Οι λεπτομέρειες για το ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ

Gazzetta team
Οι λεπτομέρειες για το ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη (9/9) και η ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένει τον κόσμο της.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για το φιλικό:

«Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο «Παλατάκι» την ιστορία του και την πρωταθλήτρια Ευρώπης CSKA Moscow, σε ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι, με επετειακό χαρακτήρα, το οποίο εντάσσεται στις εκδηλώσεις εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Την Παρασκευή 9/9/2016 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο PAOK Sports Arena και θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…

Για να δούμε και πάλι από κοντά τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, της ομάδας των δύο Ευρωπαϊκών τίτλων.
Για να χειροκροτήσουμε τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, που για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί μπροστά στους φιλάθλους της.
Για να δώσουμε την ευκαιρία στους παλιούς να θυμηθούν και να γεμίσουν ευχάριστα συναισθήματα και στις νέες γενιές να μάθουν και να ονειρευτούν.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην CSKA Moscow με επετειακές φανέλες, ειδικά σχεδιασμένες από τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ Απόστολο Λάλλα και σε παραγωγή της Ελληνικής εταιρίας Athlos, αποκλειστικό χορηγό αθλητικής ένδυσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι επετειακές φανέλες έχουν και συλλεκτική αξία, καθώς θα φορεθούν για μία και μοναδική φορά, στον αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Moscow.

Ο αγώνας ΠΑΟΚ – CSKA Moscow της 9ης Σεπτεμβρίου 2016 εντάχθηκε στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του αφιερωματικού έτους Ελλάδας στη Ρωσία, όπως έχει χαρακτηριστεί το 2016.

Από το PAOK Sports Arena θα παρελάσουν οι μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, σε μία όμορφη εκδήλωση χιλιάδων αναμνήσεων, την οποία θα παρουσιάσει ο Σωτήρης Βακάρος.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE, δεξίωση προς τιμήν των δύο ομάδων, ΠΑΟΚ και CSKA Moscow, που συμμετέχουν στο ιστορικό παιχνίδι.

Μέρος των καθαρών εσόδων του αγώνα, θα διατεθεί για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στον αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Moscow κάνοντας χρήση της κάρτας τους.

Τα απλά εισιτήρια κοστίζουν 10 και 15€. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την αναλυτική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Moscow».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα