Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ούκιτς

Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ούκιτς

Gazzetta team
Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ούκιτς

bet365

Τον Ρόκο Λένι Ούκιτς θα υποδεχτεί αύριο (31/8) η ΑΕΚ. Ο Κροάτης γκαρντ θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει με την διοίκηση της Ένωσης τις τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μαλίκ Χέρστον ο οποίος επέστρεψε σε κακή κατάσταση από τις καλοκαιρινές διακοπές του και δεν μπόρεσε να περάσει (δύο φορές μάλιστα) τα εργομετρικά τεστ ανάγκασε την ΑΕΚ να προχωρήσει στην αντικατάσταση του.

Παρότι ο Αμερικανός αγωνίζεται στη θέση «3» ο Γιούρι Ζντοβτς πιστεύει πως η ομάδα του χρειάζεται περισσότερο έναν παίκτη που να μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις των γκαρντ και γι' αυτό έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Αν και αρχικά εξέταζε και τις περιπτώσεις ορισμένων Αμερικανών ο Σλοβένος τεχνικός προτιμάει τον Κροάτη γκαρντ, που είχε αγωνιστεί για μια διετία στον Παναθηναϊκό, καθώς τον γνωρίζει καλύτερα σαν χαρακτήρα και ξέρει τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση της ΑΕΚ ικανοποίησε άμεσα την επιθυμία του και κάλεσε τον Ούκιτς στην Αθήνα προκειμένου να τα πουν από κοντά και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα ολοκληρώνοντας έτσι μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα