Ξεκίνησαν με αγιασμό στον Απόλλωνα (pic)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ξεκίνησαν με αγιασμό στον Απόλλωνα (pic)

Στον Απόλλωνα Πάτρας ξεκίνησε η σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό. 

Ξεκίνησαν με αγιασμό στον Απόλλωνα (pic)

Η ομάδα της Πάτρας ξεκίνησε και επίσημα τη φετινή της προσπάθεια αφού τελέστηκε ο αγιασμός.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, «Με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού «άνοιξε» και επίσημα η νέα αγωνιστική σεζόν για τον Απόλλωνα CARNA. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμη η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο καθώς και όλοι οι παίκτες της ομάδας».

Στη συνέχεια μίλησαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης, ο Κώστας Μέξας και φυσικά ο αρχηγός του ΑΠόλλωνα, Δημήτρης Βεργίνης.

Βασίλης Γιαννόπουλος (πρόεδρος Απόλλων): «Εύχομαι καλή χρονιά με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς. Εμείς, ως μέλη της διοίκησης θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου η χρονιά να κυλήσει ομαλά για όλους και χωρίς προβλήματα. Μέσα από την προσπάθειά μας πρέπει να δικαιώσουμε τους φιλάθλους μας που είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν και προς αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε και μεταγραφικά μέσα στο καλοκαίρι σε συνεργασία με τον προπονητή μας. Περιμένουμε από τους παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί και σε κάθε παιχνίδι και η ομάδα να φτάνει στο στόχο της κάθε εβδομάδα».

Κώστας Μέξας (προπονητής Απόλλων): «Ξεκινώντας και επίσημα την αγωνιστική χρονιά που συμπίπτει και με την άφιξη όλων των αθλητών του ρόστερ, θα επιδιώξουμε τεχνικό τιμ και παίκτες να βάλουμε τις βάσεις για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ενόψει της δύσκολης σεζόν που έχουμε μπροστά μας. Η ενσωμάτωση όλων των νέων παικτών στη φιλοσοφία της ομάδας και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης αποτελεί τον αρχικό μας στόχο. Θεωρούμε ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για συγκεκριμένους στόχους, καθώς δεν εχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ των ομάδων, ενώ και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων του δικού μας βεληνεκούς που έχουν σχεδόν τελειώσει με αυτά, είναι μικρές».

Δημήτρης Βεργίνης (αρχηγός Απόλλωνα): «Ξεκινάμε με όρεξη και πολύ μεγάλη διάθεση. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με κορμό παικτών που συνεχίζουν από πέρυσι και σημαντικές προσθήκες Ελλήνων παικτών μαζί με τους ξένους που αποκτήθηκαν. Πιστεύω ότι μέσα από την καθημερινή προπονητική δουλειά μαζί με το τεχνικό τιμ, θα φτιάξουμε ένα αξιόλογο σύνολο ώστε να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Η ομάδα είναι πάνω από όλους, αυτή τη φιλοσοφία ακολουθούν οι προπονητές και πιστεύω ότι αυτό θα το καταλάβουν και οι νέοι παίκτες, που είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να το ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται να μας βλέπει και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, σε σχέση με πέρυσι. Καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην προσπάθεια που κάνουμε κι εμείς από την πλευρά τους θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλεύουμε για 40 λεπτά. Όλοι μαζί ενωμένοι στις χαρές αλλά και στις όποιες δύσκολες στιγμές προκύψουν, με γνώμονα ένα και μοναδικό, την καλύτερη δυνατή πορεία του Απόλλωνα».

Best of internet