Βετούλας: «Δείχνει ο πιο ισχυρός ΠΑΟ των τελευταίων ετών!»

Βετούλας: «Δείχνει ο πιο ισχυρός ΠΑΟ των τελευταίων ετών!»

Αντώνης Καλκαβούρας
Βετούλας: «Δείχνει ο πιο ισχυρός ΠΑΟ των τελευταίων ετών!»

bet365

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Νίκος Βετούλας, μοιράζεται με το gazzetta.gr τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα της Πάτρας αντιμετώπισε χτες (27/8) τους «πράσινους» σε φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι και ο προπονητής της, αν και όπως λέει είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, διαπίστωσε πως το σύνολο που έχει φτιάξει ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι σαφώς πιο ισχυρό από αυτά που είχε ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια.

«Από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Εμείς ας πούμε δεν έχουμε κλείσει ακόμα όλες τις θέσεις των κοινοτικών και παίξαμε με αρκετά νεαρά παιδιά. Παρόλα αυτά η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε ο Παναθηναϊκός είναι πως είναι μια πάρα πολύ γεμάτη ομάδα τόσο στην περιφέρεια όσο και στους ψηλούς. Διαθέτει ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Από μια πρώτη εικόνα το ρόστερ του δείχνει να είναι το δυνατότερο των τελευταίων ετών και σκεφτείτε πως ακόμα δεν έχει τον Σίνγκλετον, ενώ λογικά θα πάρει έναν ακόμα παίκτη», ανέφερε ο Νίκος Βετούλας σχετικά με την εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο πρώτο τους φετινό φιλικό.

Από εκεί και πέρα το gazzetta.gr συνέλεξε πληροφορίες για το πως αγωνίστηκε το «τριφύλλι», που ξεκίνησε την αναμέτρηση έχοντας στην βασική του πεντάδα τον Λευτέρη Μποχωρίδη, τον Νίκ Καλάθη, τον Τζέιμς Φελντέιν, τον Αντώνη Φώτση και τον Τζέιμς Γκιστ. Η προσπάθεια των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη να τρέξουν και να παίξουν γρήγορα ήταν εμφανής κάτι που δείχνει πως ο Παναθηναϊκός φέτος θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστικός και με το πολύ δυνατό ρόστερ που έχει και θα ενισχύσει κι άλλο με την ενσωμάτωση του Κρις Σίνγλετον στην ομάδα αλλά και με τη μία ακόμα μεταγραφή που αναμένεται να κάνει να πρωταγωνιστήσει στην εξαιρετικά ανταγωνιστική φετινή Euroleague.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα