Η απάντηση του Ουόλ στους επικριτές του (vid)

Η απάντηση του Ουόλ στους επικριτές του (vid)

Gazzetta team
Η απάντηση του Ουόλ στους επικριτές του (vid)

bet365

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ θέλουν τον Τζον Ουόλ να ασχολείται με το πόσα χρήματα παίρνουν οι άλλοι σταρ του ΝΒΑ και να ζηλεύει τον συμπαίκτη του Μπράντλεϊ Μπιλ επειδή υπέγραψε μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτόν, αλλά ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση.

Ένας ατζέντης παικτών δήλωσε ανώνυμα πως ο γκαρντ των Ουίζαρντς περισσότερο γκρινιάζει για το το γεγονός πως αρκετοί άλλοι σταρ του ΝΒΑ βγάζουν περισσότερα χρήματα από τον ίδιο και λιγότερο με το να βελτιώσει το παιχνίδι του και να γίνει καλύτερος παίκτης, ενώ επεσήμανε επίσης πως δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον Μπιλ επειδή η ομάδας τους του έδωσε πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από το δικό του.

Φυσικά ο Ουόλ δεν θα μπορούσε να τα αφήσει ασχολίαστα όλα αυτά και έτσι τόνισε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ακούω πως λένε για εμένα πως κοιτάω τις τσέπες των άλλων παικτών αντί να ασχολούμαι με το να γίνω καλύτερος παίκτης και ότι με απασχολούν τα συμβόλαια. Δεν με ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα. Με την απόδοση μου στο παρκέ θα βγάλω όσα χρήματα αξίζω. Δεν με απασχολεί αυτό. Δεν παίζω μπάσκετ για τα χρήματα. Λένε πως έχω νευριάσει που ο Μπράντλεϊ Μπιλ πήρε περισσότερα λεφτά από εμένα, αλλά αντιθέτως είμαι χαρούμενος γιατί είναι συμπαίκτης μου. Εάν κάνω αυτό που πρέπει να κάνω στο γήπεδο και οι Ουίζαρντς κερδίζουν θα θα πάρω τα χρήματα που πρέπει στην πορεία. Είπαν και για το συμβόλαιο του Τζέιμς Χάρντεν και γι' αυτόν χαίρομαι. Είναι φίλος μου. Σας παρακαλώ σταματήστε να λέτε πως με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Αυτό που με νοιάζει είναι να γίνω καλύτερος, να είμαι υγιής και να οδηγήσω τους Ουίζαρντς στα πλέι οφς τη νέα σεζόν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

 

NBA Τελευταία Νέα