Ράις: «Η Μπάρτσα θέλει μόνο νίκες» (vid)

Ράις: «Η Μπάρτσα θέλει μόνο νίκες» (vid)

Gazzetta team
Ράις: «Η Μπάρτσα θέλει μόνο νίκες» (vid)

bet365

Ο Ταϊρίς Ράις μίλησε για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και ανέλυσε τους στόχους της για τη νέα σεζόν με πρώτο και βασικότερο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Όπως τόνισε ο Αμερικανός η μετακόμιση στη Βαρκελώνη ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει, αφού η Μπαρτσελόνα του δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο: «Ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένειά μου. Ήθελα ένα νέο περιβάλλον, όπου μπορώ να έχω τα παιδιά μου μαζί. Το να έρχομαι σε μία τέτοια ομάδα με μεγάλη ιστορία και τεράστιες φιλοδοξίες αποτελεί ένα βήμα προς τα μπρος για μένα. Όταν είσαι ανταγωνιστικός, θέλεις να παίζεις πάντα στο υψηλότερο παιχνίδι. Θες πάντα να είσαι στη μεγάλη σκηνή».

Όσο για τις φιλοδοξίες του ίδιου αλλά και της νέας του ομάδας υπογράμμισε πως τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος της θέλουν μόνο νίκες: «Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα και εγώ θα προσπαθήσουν να λειτουργήσει ηγετικά, κρατώντας τους συμπαίκτες μου μαζί. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο κόσμος εδώ θέλει να κερδίσουμε και το ίδιο θέλουμε και εμείς. Αυτό πρέπει να κάνουμε εκεί έξω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα