Μουρ: «Κανένα ΝΒΑ, μόνο τον Προμηθέα σκέφτομαι»

Μουρ: «Κανένα ΝΒΑ, μόνο τον Προμηθέα σκέφτομαι»

Ο ΜακΚένζι Μουρ του Προμηθέα Πατρών δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Summer League του Λας Βέγκας αλλά από τη στιγμή που δεν βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ είναι πλήρως αφοσιωμένος στους στόχους της νέας του ομάδας.

Μουρ: «Κανένα ΝΒΑ, μόνο τον Προμηθέα σκέφτομαι»

Ο Καλιφορνέζος παίκτης μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τους λόγους που τον έφεραν στην Πάτρα για τους στόχους του, καθώς επίσης για τις πρώτες του εντυπώσεις από όλα όσα συνάντησε στην Ελλάδα και ο Προμηθέας αναδημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τις κυριότερες τοποθετήσεις του:

- «Πριν από μερικές εβδομάδες δοκίμασα την τύχη μου στο Summer League του ΝΒΑ στο Las Vegas. Μπορεί να μην κατάφερα να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ κάποιας ομάδας του ΝΒΑ, κάτι που ήταν και ο αρχικός μου στόχος, ωστόσο, δεν θα μπορούσα να απορρίψω τη δελεαστική πρόταση που μου έκανε ο Προμηθέας. Ο coach (σ. Νίκος Βετούλας) και οι συνεργάτες του ήταν στο Summer League, με είδαν, μιλήσαμε και αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε».

- «Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει στο μυαλό μου ούτε το ΝΒΑ, ούτε κάποια άλλη σκέψη. Είμαι επικεντρωμένος στον Προμηθέα και μόνον στον Προμηθέα και στο πως θα επιτύχουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της».

- «Το κλίμα που βρήκα στον Προμηθέα είναι εξαιρετικό. Εκτιμώ τους συμπαίκτες μου και έχω μόνο καλά λόγια να πω για το προπονητικό επιτελείο. Κάνουμε καλή και δυνατή προπόνηση και κάθε μέρα που περνάει η ένταση και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Μας περιμένει ακόμη πολλή δουλειά για να βρούμε την χημεία που θέλουμε. Η προετοιμασία στο Καρπενήσι και τα φιλικά παιχνίδια στην Γερμανία θα μας βοηθήσουν».

- «Δεν ήξερα πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα, παρά μόνον ότι είναι ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστικό, με ομάδες που πρωταγωνιστούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

- «Η Πάτρα είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο οι πόλεις στις ΗΠΑ, όμως διαθέτει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και φιλόξενους κατοίκους. Τις ελεύθερες ώρες μας από τις προπονήσεις, τις περνάμε στις γειτονικές παραλίες, χαλαρώνοντας από τη σκληρή προετοιμασία. Πραγματικά είστε τυχεροί που ζείτε δίπλα στη θάλασσα».

- «Η υπόσχεση που έχω να δώσω στα μέλη της ομάδας και στους πατρινούς φιλάθλους είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και θα παλέψουμε για να εξασφαλίσουμε και μια θέση στα πλέι-οφ».

Best of internet