Γιόρτασε την «Μέρα του Κόμπι Μπράιαντ» το Λ.Α. (vid)

Γιόρτασε την «Μέρα του Κόμπι Μπράιαντ» το Λ.Α. (vid)

Gazzetta team
Γιόρτασε την «Μέρα του Κόμπι Μπράιαντ» το Λ.Α. (vid)

bet365

Ο Δήμος του Λος Άντζελες τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ για την 20ετή προσφορά του στους Λέικερς ανακοινώνοντας την 24η Αυγούστου ως τη δική του μέρα.

Μαζί την σύζυγο του και τις δυο του κόρες ο Μπράιαντ βρέθηκε στο Δημαρχείο της πόλης για την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του και φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που είχε μαζευτεί απέξω για να γιορτάσει την «Μέρα του Κόμπι Μπράιαντ».

«Όταν ήρθα στο Λος Άντζελες δεν περίμενα ότι αυτή η μέρα θα μπορούσε να ήταν ποτέ πιθανή. Ευχαριστώ την οικογένεια των Λέικερς και την οικογένεια Μπας. Το να αγωνιστώ 20 χρόνια με την ίδια ομάδα, αυτή που ονειρευόμουν να γίνω μέλος της όταν ήμουν παιδί, και να φοράω αυτή τη χρυσή και μωβ πανοπλία, ήταν ευλογία», ανέφερε ο 38χρονος σταρ.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στις δυο του κόρες και τους ανέθεσε να εξηγήσουν στην αδερφή τους, που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό, πως ήταν... καλούτσικος στο μπάσκετ αφού δεν θα έχει προλάβει να τον δει εν δράσει: «Ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου και τις δύο μου όμορφες κόρες. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον κόσμο από σας τις τρεις, ενώ περιμένουμε και ένα ακόμη κοριτσάκι. Θα πρέπει εσείς οι αδερφές της να της εξηγήσετε γιατί υπάρχει αυτή η μέρα προς τιμήν μου, γιατί εκείνη δεν θα έχει ιδέα ότι ήμουν καλούτσικος στο μπάσκετ».

 

NBA Τελευταία Νέα