Ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ; (poll)

Ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ; (poll)

Ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ; (poll)

Με αφορμή τα γενέθλια του Ρέτζι Μίλερ, που σήμερα (24/8) έγινε 51 ετών, το gazzetta.gr σας καλεί να ψηφίσετε για να αναδείξετε τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών.

Οι επιλογές δεν είναι πολλές γιατί αυτοί οι τρεις κύριοι που θα αναφέρουμε ευθύς αμέσως έχουν γράψει τεράστια ιστορία πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Ας ξεκινήσουμε με τον εορτάζοντα Ρέτζι Μίλερ, που έχει βρει το στόχο πίσω από 7.25μ. 2.560 φορές στην καριέρα του και μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν αυτός που είχε πετύχει τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Σειρά παίρνει ο άνθρωπος που τον ξεπέρασε και δεν είναι άλλος από τον Ρέι Άλεν, που έχει 2.973 τρίποντα. Η τριάδα κλείνει με αυτόν που ενδέχεται να βρεθεί στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας εάν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Ναι καλά καταλάβατε, μιλάμε για τον Στέφεν Κάρι. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει ευστοχήσει σε 1.593 τρίποντα και κάθε χρόνο βελτιώνει το δικό του ρεκόρ για τα περισσότερα σε μία σεζόν. Το έσπασε το 2013 φτάνοντας τα 272, το 2015 σταμάτησε στα 286 και πέρυσι απλά το τερμάτισε βάζοντας 402!

Best of internet