Σαρικόπουλος: «Καλύτερα από ό,τι είχα φανταστεί στον Προμηθέα»

Σαρικόπουλος: «Καλύτερα από ό,τι είχα φανταστεί στον Προμηθέα»

bet365

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του προμηθέα Πατρών και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του.

Ο Προμηθέας Πατρών ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Ζήσης Σαρικόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του.

Ο Έλληνας σέντερ αρχικά ανέφερε πως, «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Τα πράγματα στον Προμηθέα είναι όπως τα είχα φανταστεί και ακόμη καλύτερα. Η ομάδα είναι οργανωμένη και όλοι οι παίκτες έχουμε όρεξη για σκληρή δουλειά. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Η διοίκηση της ομάδας έχει δείξει και φέτος, αλλά και τα τελευταία χρόνια ότι θέλει να κάνει πολλά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ. Με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό ο Προμηθέας είναι σε θέση να κοντραριστεί σταδιακά με τις μεγάλες ομάδες της Α1, ακόμη και με εκείνες που είναι επιπέδου Euroleague, όσο περίεργο κι αν ακουστεί αυτό σε κάποιους».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος ο Σαρικόπουλος τόνισε πως, «Προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα είναι πιο αδύναμο σε σχέση με πέρσι. Υπάρχουν, όντως, κάποια προβλήματα σε ορισμένες ομάδες λόγω της οικονομικής κρίσης, όμως πιστεύω ότι οι σύλλογοι που θα αγωνιστούν τελικά στη μεγάλη κατηγορία θα προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ζητούμενο όλων στο ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι η υγεία και αν αυτή η υγεία βρίσκεται στην επαρχία, τότε όλο το βάρος ας πέσει εκεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα